Вести:

уторак, 16. март 2021.

Оптужила за силовање па подржала муслиманску пропаганду о Сребреници

уторак, 16. март 2021. | Уреднички колегијум 0

Оптужила за силовање па подржала муслиманску пропаганду о Сребреници
Глумица Милена Радуловић доспела је у жижу јавности када се одлучила на тежак и, чинило се, храбар корак пријавивши учитеља глуме Мирослава Мику Алексића за силовање.

Глумица Милена Радуловић доспела је у жижу јавности када се одлучила на тежак и, чинило се, храбар корак пријавивши учитеља глуме Мирослава Мику Алексића за силовање.
Глумица Милена Радуловић


На тај корак су се после ње одлучиле и још неке младе девојке које су доживеле сличну судбину од поменутог професора, а тај искорак глумице је подржала већинска јавност у Србији.

Овај пут Милена је свесно пљунула на све оне који су је подржали објављујући противни плакат пропагандног филма босанских муслимана “Quo Vadis, Aida?” о непостојећем геноциду над парамилитарних муслиманских јединица. Наиме, над једним бројем, који се ни најупорнијим објективним истраживањима не може попети ни на 500, извршен је лочин, међутим он се ни на који начин не може окарактерисати као геноцид што муслимани упорно покушавају да учине јер им то једино то и даје за право да на српској земљи, Босни и Херцеговини, створе своју државу.



Глумица је у својој Инстаграм причи поделила објаву у којој је подржала пропагандни филм “Quo Vadis, Aida?”, први играни филм на ову тему, и његову номинацију за Оскара.

Филм је заправо најмање то, он представља србомрзачку пропаганду и демонизацију Срба каква је вршена 90-тих година како би се оправдало страно учешће у том рату а на страни словеначких, хрватских и муслиманских сепаратиста а Србима одзеле земље и од њих по први створене нове државе које до тада никада у историји нису постојале попут Словеније, Хрватске и нарочито Босне и Херцеговине.

Да би се оне одржале неопходно је наставити сатанизацију Срба, изврати историју, политизовати оно што није политика али скривати злочине над Србима који су се одиграли раније и који могу сасвим оправдано и са разлогом да се подведу као - геноцид над Србима. Управо то има за циљ пропаганда коју шири.


Tреба подсетити и на то да је Британија, која предњачи у фаброкивању лажи против Срба, 2015. године савету УН поднелу на усвајање предлог "резолуције о геноциду у Сребреници", по коме би наравно Срби били криви за злочин који нису починили, али је то спречила Русија чији је амбасадор у УН, Виталиј Чуркин, једини гласао против.



Фаворизовањем оваквог филма јасно је даје до знања да се не жели помирење и да је позиција Срба зацртана као јединих криваца за све. То не покрива само прошлост већ даје оправдање и за друге злоине које, по свему судећи, неко већ планира да почини против Срба! Јадно је да било ко у Србији учествује у томе а осим Радуловићеве, у филму још неколико Срба тумачи негативце на српској страни!

Радња овог пропагандног филма дешава се у јулу 1995, а главни лик је Аида, преводилац за Уједињене нације (УН), која покушава да спаси своју породицу након што Војска Републике Српске заузима Сребреницу.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Подсетимо, српски филм “Дара из Јасеновца” није номинован за Оскара који не само да је добио одличне критике већ је базиран на доказивим историјским ињеницама за разлику од скупа лажи сабијених у причи о бепостојећем геноциду у Сребреници.

Многи су огорчени због ове објаве младе глумице Милене Радуловић, и путем друштвених мрежа јој постављају питање: "Како то да сте после силовања која сте пријавили, наставили да похађате ту школу па још и своју млађу сестру довели и уписали код истог предавача"? За сада нема одговора.

Занимљиво је и то да је Милена, према писању медија, ћерка богаташа који "на свом рачуну има милионе". Знамо да такви утицајни људи могу, не само у Србији већ било где у свету, без проблема да купе место својој деци на факултетима. Тако још мање постаје јасно зашто је Милена и да ли је уопште "трпела" или дала сагласност за силовање које у том случају не може тако да се назове?





* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Осврт на филм ''Споразум'' - шта смо видели а шта ''нисмо''? - КМ Новине

Мада су сцене из реалног живота Срба на Косову и Метохији у прошлом и почетком овог века превазишле сваку уметничку машту, то није разлог да се уметници овом тематиком не баве. До сада су снимљена само два филма на тему албанског терора над косовско метохијским Србима ("Енклаве" и "Споразум"), а овај последњи је био разлог за критички осврт Ивана Максимовића, дописника Магазина Таблоид из Косовске Митровице.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Нишки фестивал установио награду ''Милорад Мандић - Манда'' а одбио филм у коме је он глумио! - КМ Новине

Нишки фестивал установио награду ''Милорад Мандић - Манда'' а одбио филм у коме је он глумио! "И да, можда неко мисли да је "Повратак" лош филм, не кажем. Можда је. Али се питам у односу на шта је лош?" - каже редитељ одбијеног филма.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Филмом ће приказати да су Срби на КиМ најугроженије становништво у Европи (ВИДЕО) - КМ Новине

Филмом ће приказати да су Срби на КиМ најугроженије становништво у Европи (ВИДЕО) Ретки су они који о страдању Срба на КиМ желе искрено да говоре, још ређи они који о томе желе да снимају филмове док су они, који по том питању не би правили никакав компромис и упркос свему истрајавају у намери, потпуно усамљени.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине