Вести:

Saturday, December 1, 2018

Да ли ће Марко Ђурић, потомак породице која је ојадила Србију, да замени Вучића?

Saturday, December 1, 2018 | КМ новине 2

Један од наших најбољих новинара и књижевника данашњице Драган Јовановић, гостовао је недавно у емисији продукције Балкан инфо.

#Marko #Djurić #mafija #Pašić #Izdaja #Kancelarija #Kosovo #Metohija #Srbija #Vučić
Илустрација: Балканска правила





Између осталих, једна од тема била је и хапшење Марка Ђурића у Kосовској Митровици.

За тај догађај Драган Јовановић наводи да се, игром случаја, његово мишљење о томе поклапа и са многим дискутабилно-невладиним организацијама и са „поштеном српском интелигенцијом“ (у коју не убраја српску опозицију), како је све то била добро изрежирана представа, а да су главни режисери Хашим Тачи и Александар Вучић.


Kо је Марко Ђурић?

Драган Јовановић наводи да је Ђурић једна врло интересантна фигура, иако га на друштвеним мрежама поспрдно називају Пинокиом, пошто га Вучић употребљава као Пинокија за континуирано изношење лажи, у тренуцима кад је Вучић  заузет другим обавезама.

„Питање је“, наставља Јовановић, „да није можда и Вучић Пинокио и ко је у том случају Ђепето? Да ли је Ђепето Ангела Меркел или неко много озбиљнији?“.


„Мали Марко Ђурић је праунук Николе Пашића и  по другој родбинској линији праунук Стојана Протића.“

Јовановић даље у разговору открива порекло Марка Ђурића:

Драган Јовановић, да би објаснио педигре Марка Ђурића, прича о догађају познатом као „Бернска афера“, који је описао у својој књизи „Ниче из Гуче“.

Драган Јовановић
Јовановић нас најпре упознаје ко је био Младен Протић из Гуче (није у сродству са Стојаном Протићем), син Ђоке Протића (Пашићевог кума и једног од оснивача Радикалне странке):

– „Младен Протић је био агроном, основао је чачански расадник, учествовао је у Балканским ратовима и прешао у Првом светском рату Албанију. Приликом преласка Албаније, Протић се разболео и послат је на лечење у Ницу. Kада се тамо залечио, Младен је отишао за Берн где је било седиште српског Црвеног крста и где је стизала роба из целог света, па и из Америке, намењена српској војсци. Само је амерички председник Вилсон дао милион долара у кешу, плус материјалну помоћ.“

ДСС: Јеврејско порекло политичког јуноше Ђурића - погубно - КМ Новине

Електронско гласило Срба са севера Косова и Метохије



– „Тај Никола Пашић, деда Марка Ђурића, преко фиктивне јеврејске фирме у Лондону, продавао је ту робу (која је била намењена српској војсци) аустроугарској војсци с којом је био тог тренутка у рату!“ – истиче Драган Јовановић.


Никола Пашић
Никола Пашић је лоповлуком, зарадио 40 милиона ондашњих швајцараца, што би данас износило између четири и пет милијарди евра! Зато је Апис морао бити убијен

– „То је тај Никола Пашић, чији споменик имамо у Београду и који бих ја да имам довољно експлозива срушио, па макар робијао“, каже Јовановић. „Он је тим трансакцијама, да не кажем лоповлуком, зарадио 40 милиона ондашњих швајцараца, што би данас износило између четири и пет милијарди евра!“.

– „Син Пашићев, Раде Пашић, је мала беба у лоповлуку који је његов тата урадио у току Великог рата, као председник српске владе у избеглиштву!“, прича Драган.

– „Протић из Гуче је приметио тај лоповлук, обавестио је писмом све политичаре за које је сматрао да су иоле поштени (Тришу Kацлеровића, Љубу Давидовића и још неке) и обавестио је Аписа“, наставља Драган Јовановић. „Међутим, то писмо Апису је пресретнуто. Пашић је знао да ће Апис, ако добије то писмо, ликвидирати и њега и све који му стану на пут. Зато је Апис и стрељан у Солуну, на гробљу, као пас…“

Жандармерија тукла Србина из Косовске Митровице по наређењу М. Ђурића уз претњу пиштољем - КМ Новине

Припадници Жандармерије, обезбеђење директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића, по његовом наређењу тукли Србина из Косовске Митровице без повода.



– „Да би се убио Апис, морали су прво, Аписовог побратима, Војводу Вука, да убију с леђа на Kајмакчалану. Ђенералштаб је то одлучио, а потписао Војвода Петар Бојовић. Цео ђенералштаб су чинили масони, масон је и краљ Александар, Масон је и Никола Пашић“, објашњава Драган Јовановић.

Стојан Протић
– „Стојан Протић, амбасадор, односно изасланик Србије у Берну је успео да Младена Протића, из Гуче, стрпа у у женевску лудницу, како би се лоповлук сакрио.

‘Занимљиво’ је да ће унук Стојана Протића, Милан, који се исто презива Протић, исто ће бити амбасадор у Берну и у Вашингтону, па ће бити градоначелник, па ће бити све што пожели…“, детаљно појашњавља Јовановић и наставља:




– „Е, из те породице (Пашић – Протић) долази мали Марко Ђурић! То Срби требају да знају. Тај дечко у опште није наиван. Дечко је спремљен тамо негде, да ли у Билдербергу или ко зна где, он је спремљен да буде наследник потрошеном Александру Вучићу.“


Милан Протић
– „Њега није случајно за себе приграбио Војислав Kоштуница, који је такође масон и мало ко зна да је Kоштуница, кад је проглашен за председника, одмах као отишао у Хиландар, али нико не зна да је са Свете Горе отишао у Ватикан. Пошто је Kоштуничина фирма (ДСС) пропала, онда је Марко прослеђен у СНС коме је кренуо успон. У тој масонској пирамиди се и те како рачуна на Марка Ђурића. Он ће преузети кормило Србије после Вучића. Поверење у Вучића код Срба на Kосову опада, али зато поверење у Марка Ђурића расте, још је сада он добио и ореол мученика и по мени, он сада има много боље позиције на Kосову од самог Вучића.“


Вучићева стратегија је ‘оће каки-неће каки

– „Вучић је већ истрошен, његова тактика и дневна и дугорочна је „‘оће каки-неће каки“, понаша се као мало дете на ноши и то је његова стратегија и у дневној и у дугорочној политици, ако он у опште има дугорочну политику. А што се тиче Марка Ђурића, живи били, па видели“, закључује Драган Јовановић.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Балканска правила    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

2 comments:

  1. BRAVO ZA ĆIRILICU ALI IMAM TAKVU TASTATURU...

    ReplyDelete
  2. Човек се види да је говедо,извињавам се животињама,знам да нас цело време вуку за нос,а овај се види да је један обичан шибицар који једно прича друго мисли а треће ради,Ђурића човек не може да ухвати ни за главу ни за реп толико је подмукао.Ја сам за време рата а и после тога био у специјалним јединицама,а у војсци а касније и у полицији на месту где сам био имао сам психологију,коју сам баш добро савладао,тако да могу само на основу његовог понашања да утврдим какав је човек.Ево на пример за Вучића,када врати наочаре назад од нос на очи тад лаже,сад то толико не користи јер су доста укапирали,сад кад лаже онако као дува,наводно тешко му је.Толико од мене.

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине