Вести:

Подржите КМ Новине
КМ новине можете помоћи добровољним прилогом путем ПејПал налога:

Подржите КМ Новине


Уколико још увек нисте сигурни због чега би сте то урадили, прочитајте у наставку.

Потреба да постоји једно овакво гласило показује стање у коме се српско друштво налази и, готово, однос читавог друштва према српским традиционалним вредностима.
Много је оних који раде на „унапређењу“ и „модернизацији“ друштва а када се погледа свеукупна статистика друштвених појава, проблема, економије, сигурности и слобода, видимо да смо читав низ деценија доживљавали константно пропадање. Ако погледамо ко улаже новац, финансира и издржава све те организације и појединце, нећемо наћи разлику између њих и оних који су финасирали, подржавали и улагали новац у пропадање, сатанаизацију и урушавање српске државе, бомбардовање и отимање Косова и Метохије, свеукупно страдање српског народа.
Одлика грађанског новинарства јесте та да се тиме баве људи којима то није професија, односно, то им не доноси никакве приходе. Они који због економије раде овај посао они и налазе своје спонзоре међу поменутим финансијерима, најчешће са запада па и из исламског света. Ми улажемо оно што на други начин зарађујемо и одбијамо свако спонзорисање које може утицати на наш рад и циљеве које смо себи задали! Не значи да нам помоћ није потребна, јесте али то пре свега јер желимо да сачувамо и заступамо све оно што туђи новац уласком у србију урушава.  
Желимо да заступамо истину и чињенице које необориво стоје у корист:
  • Целовите српске државе а не оне по кроју Запада и ЕУ.
  • Српску православну Цркву, не ону „унијаћену“ по моделу Ватикана нити било ком другом моделу осим оног по коме ју је основао сам Господ Исус Христос а Свети оци очували до данас.
  • Српски народ са свим његовим особеностима којима су се дивили људи свих времена и култура, не онај народ који је изгубљен кроз разне идеологије отишао и пригрлио вредности неморалног и раслабљеног духа.
  • Српску културу, песме, игре и предање.
  • Српски језик и писмо.
  • Сећање и захвалност жртвама, херојима, војницима и просветитељима српског народа. 


Ако сте и Ви свесни потребе очувања ових вредности и желите да подржите наш труд у том смеру, то можете учинити на неколико начина.
·         Оглашавањем на нашем сајту на начин и време које вама одговара.


·         Коришћењем услуга које нуде људи укључени у рад КМ Новина: Промоција, професионално фотографисање (личних, приватног типа, биографских, рекламних), видео продукција (инфо, рекламни филмови за ваш посао или фирму, приватни догађаји), дизјнерски радови (припрема за штампу, ислустрација, идејно решење одређеног производа или кампање), израда и организација маркетиншких пројеката.


·         Спонзорисањем свеукупног рада или одређеног сегмента Км Новина, нпр: Спонзорство видео прилога, документарних филмова, издаваштва на тему вредности које смо већ помињали.


Сваки посао који склопите са нама допринеће економском опстанку овог сајта а ви ћете добити квалитетан производ и тако ће ваша средства постићи вишеструки ефекат.
Такође можете приложити или донирати рад сајта али се то може једино под условом да се слажете са уредничком политиком КМ Новина што значи да можете предлагати теме али не можете ограничавати нити диктирати услове, начин и теме које обрађујемо ни за каква средства.

Уколико желите можете нас контактирати на: 
redakcija@gmail.com

Ваше  КМ Новине