Вести:


КМ Новине су једини извор информација са Косова и Метохије, а да потпуно објективно и непристрасно извештава. Чврсто одлучни да не подржимо ни једну политичку странку, организацију нити идеју независно уређујемо садржаје нашег портала и обраду видео материјала. Нажалост, управо та самосталност је наш рад довела у изузетно тежак и неодржив материјални положај јер смо без икаквих извора финансија, без спонзора и без било какве подршке.

Да би смо наставили да радимо као и до сада, да извештавамо без обзира на интересе политичара и странака, потребна нам је Ваша помоћ. Она може бити новчана или у виду аудио - видео опреме.

Уколико можете и желите да донирате, затражите упутства слањем поруке путем формулара:

foxyform

Овакав начин контакта смо избарали како не би смо слободним приступом информацијама за донирање довели портал КМ Новине у позицију коју би искористиле странке, организације, разне интересне групе и појединци ради личне промоције или интереса.

Овај портал су основали Срби са Косова и Метохије, нестраначке личности и без ичијег утицаја на наш рад, тако ће остати и у будуће. Хвала вам!