Вести:

субота, 7. август 2021.

Милован Бркић: Ово је последња година владавине Александра Вучића, тај пад ће бити суров (ВИДЕО)

субота, 7. август 2021. | Уреднички колегијум 0

Милован Бркић: Ово је последња година владавине А. Вучића, тај пад ће бити суров (ВИДЕО)

Гост Славија инфо био је главни и одговорни уредник магазина Таблоид Милован Бркић који је у емисији Интервју изнео не низ шокантних информација о сарадњи Марка Парезановића из БИА и Вучића.

Гост Славија инфо био је главни и одговорни уредник магазина Таблоид Милован Бркић који је у емисији Интервју изнео не низ шокантних информација о сарадњи Марка Парезановића из БИА и Вучића.
Милован Бркић





Осим тога открио је и да је Саша Живановић из МУП-а задужен за прислушкивање, заправо особа која прислушкиване разговоре продаје криминалцима. Док је за бившег директора полиције Вељовића потврдио приче које постоје од раније да је био задужен за транспорт дроге кроз Србију и да је на захтев страних служби смењен.

Бркић је уверен да Вељко Беливук говори истину о сарадњи са Вучићем а да Вучић који то негира лаже као и обично.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Страни медији објавиће ускоро и снимке тога и то ће означити крај Вучићеве каријере. Kартел ће се разбежати вероватно по свету а у емисији је навео и где све имају некретнине где претпоставља да би побегли.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Интервју због кога се Милован Бркић нашао на листи за одстрел режимских медија (ВИДЕО) - КМ Новине

Интервју због кога се Милован Бркић нашао на листи за одстрел режимских медија (ВИДЕО) #Milovan #Brkić #Magazin #Tabloid #Intervju #Vučić #Diktator Без икаквог резоновања, а вероватно и без да су послушали интервју, огласили су се против господина Бркића са јединим разумним "аргументом" а то је да верно послуже циљевима свог Вође да остане на власти, да би они прикачени на његову "сису" могли да црпе фондове намењене управо тој врсти подршке.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија - КМ Новине

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија #Milovan_Brkić #Novinar #Ćuruvija #Aleksandar_Vučić #Srbija #Pretnje #predsednik Постоје снимци сигурносних камера, зна се ко је писао графите, али не реагују полиција и тужилаштво. Не реагују јер не смеју, знају да је налогодавац узурпирао сву власт у држави.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Милован Бркић: Потчињавање - КМ Новине

Милован Бркић: Потчињавање Пре 2.300 година, много пре ислама, Арапи су открили да је присиљавање људи да покрију нос и уста сломило њихову вољу и индивидуалност и обезличило их. То их је учинило покорнима. Због тога су увели обавезу да свака жена користи тканину преко лица.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине