Вести:

недеља, 8. август 2021.

НП ''Отаџбина'': Вулину не треба веровати, њему се све врти око пара (ФОТО)

недеља, 8. август 2021. | Уреднички колегијум 0

НП ''Отаџбина'': Вулине не треба веровати, њему се све врти око пара (ФОТО)

У последње време садашњи министар полиције Александар Вулин сасвим оправдано везује се за бројне криминално-корумпционашке афере које потресају јавност Србије наглашава Народни покрет "Отаџбина" са КиМ у саопштењу које у целости преносимо.

У последње време садашњи министар полиције Александар Вулин сасвим оправдано везује се за бројне криминално-корумпционашке афере које потресају јавност Србије наглашава Народни покрет "Отаџбина" са КиМ у саопштењу које у целости преносимо. #Vulin #Mafija #Kancelarija #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #Otadžbina
Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије на почетак његове мафијашко-финансијске каријере настале у времену када је био директор Канцеларије за КиМ.

Наиме, тада је Александар Вулин за суму већу од милион евра, односно 105 милиона динара, требао да набави камере како би биле инсталиране у северном делу Косовске Митровице ради безбедности грађана.

Ова финансијска трансакција требало је да иде преко општине Звечан уз жељу господина Вулина да се цела сума авансно уплати на рачун фирме из Београда за коју, ако би се истрага споровела, јасно би се доказало да је у шеми са директором Канцеларије. Имајући у виду да се ради о тако великој суми тадашњи председник општине Звечан Драгша Миловић је одбио да новац пребаци наведеној фирми без писане наредбе директора Канцеларије. Тек када је таква наредба стигла из Београда председник општине је новац уплатио.

Оно што је необично и што је чист криминал јесте да тих камера у северном делу Косовске Митровице нигде нема што значи да је та свота новца завршила у приватним џеповима.


О овој необичној финанскијкој малверзацији расправљо је и скупштински одбор за Косово и Метохију али се директор Канцеларије за КиМ Александар Вулин на тој седници није појавио него је послао свог заменика Крстимира Пантића. Нормално, по уобичајеној процедури какву већ има СНС, седница одбора за КиМ је била затворена за јавност. Крстимир Пантић је бранио ову финансијку малверзацију речима да је то државна тајна и да о њој не жели да говори што је изазвало оправдано незадовољство ондашње вишестраначке скупштине. Убрзо после тога директор Канцеларије за КиМ је за себе приграбио велелепни суперкомфорни стан у центру Београда наводећи да му је новац за куповину стигао од тетке из Канаде.

Нажалост, то није једина финанскијска махинација коју је директор Канцеларије за КиМ одрадио. За припаднике Цивилне заштите на северу Косова и Метохије, а њих је било више од 600, он је набавио комплетне униформе, односно обукао их је од капе до чарапе. И опет, када су му новинари постављали питања, где и када је расписан тендер за ову набавку јавност је остала ускраћена за ову информацију јер је Александар Вулин то опет правдао да је државна тајна. Куриозитет целог овог посла је тај да је Александар Вучић онда Цивилну заштиту препустио сепаратистичким властима у Приштини и где су са припадницима цивилене заштите у ову парадржавну творевину отишле и униформе.

Зато данас када слушамо министра унутрашњих послова око афера Беливук и Јовањица како је он невин, како је спреман да иде пред тужилаштво, наравно и на чувени „Ацов полиграф“ грађанима Србије мора да буде јасно да овај министар има јако лепљиве прсте. 

Уговор за сигурносне камере

И њему у суштини ствари ништа не треба веровати. Као и за његовог шефа Александра Вучића све се врти око пара и све што раде раде због новца. Да би себе оправдали служе се класичном заменом теза - оно што они раде приписују својим политичким противницима.

Па тако, иако се не скида са малих екрана и са бројних таблоидних медија Александар Вучић каже да су Србијом зајахали Ђилас-Шолакови медији. Иако постоји оправдана сумња да су и Александар Вучић и Александар Вулин везани за афере Беливук и Јовањица они то приписију опозицији па смо чак имали прилике да видимо заједничку фотографију, нормално монтирану, Вељка Беливука и Маринике Тепић у режимиским медијима.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html


Без обзира што су и један и други згрнули огроман новац и опљачкали грађане Србије по већ офуцаној фрази од 619 милиона оптужују Драган Ђилас, Вука Јеремића и др. Наш народ би рекао „Намиришу паре као миш земљотрес“.

Оно што обојица не могу да схвате јесте да новац није све. Данас, иако су одавно сишли са власти и Војислав Коштиница и Борис Тадић слободно могу да се шетају Београдом. За ову двојицу после силаска са власти нисмо сигурни да ће бити на слободи.




Косовска Митровица
07.08.2021. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби - КМ Новине

Канцеларија за КиМ - Мафија у државној служби Косово и Метохија - Коме је и како служила и коме још служи такозвана Канцеларија за КиМ (Криминал и Малверзације). Трагедија српске државе, између осталог, јесте у томе што су њени властодршци прихватили систем вредности западњачких власти које под лажним напорима у ширењу демократије бомбардују, руше и разарају туђе државе чије ресурсе експлоатишу зарад личне користи.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Тендере у блендере - КМ Новине

Косово и Метохија: Вучићев режим намештеним "пословним пројектима" терорише Србе у лажној албанској држави. „Александар Вучић из Српске радикалне странке са 12.700 динара успео је да преживи само десет дана и он је први изашао из експеримента. 'Са двоје мале деце не може дуже ако нећете да их оставите да гладују', каже Вучић".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Војни синдикат Србије поднео кривичну против Вулина због издаје Косова и Метохије - КМ Новине

Војни синдикат Србије поднео кривичну против Вулина због издаје Косова и Метохије #Kosovo #Metohija #Vulin #Izdaja #Vojni #Sindikat Захтевамо хитну смену Вулина са министарске функције и његово хапшење. „Када утврдимо где је линија, моћи ћемо да је бранимо!". „Што пре се откинемо од Шиптара, пре ћемо почети да живимо.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине