Вести:

недеља, 10. јануар 2021.

Милован Бркић: Потчињавање

недеља, 10. јануар 2021. | Уреднички колегијум 1

Милован Бркић: Потчињавање

Пре 2.300 година, много пре ислама, Арапи су открили да је присиљавање људи да покрију нос и уста сломило њихову вољу и индивидуалност и обезличило их.

Пре 2.300 година, много пре ислама, Арапи су открили да је присиљавање људи да покрију нос и уста сломило њихову вољу и индивидуалност и обезличило их.


Пише: Милован Бркић , уредник Магазина Таблоид



То их је учинило покорнима. Због тога су увели обавезу да свака жена користи тканину преко лица. Тада их је ислам претворио у женски симбол потчињавања Алаху, краљу и човеку који поседује харем.

Савремена психологија то објашњава: Без лица не постојимо као независна бића. Деца између 2. и 3. године се гледају у огледало и откривају да су независно биће. Маска је почетак брисања индивидуалности.

Онај ко НЕ ЗНА своју ИСТОРИЈУ, осуђен је на понављање!

Бруно Бетелхеим, психолог, био је заробљеник концентрационог логора Дахау 1938-1939. Након пресељења у Сједињене Америчке Државе систематизовао је своје искуство у научним радовима, где је описао методе разбијања психе затвореника.

Данас, било какве поруке у духу „они који не носе маске су убице других људи" подсећају на Бетелхеимову изјаву и на ове методе.

Реченице - "Носите, кучко, маску не према вашем разумевању опасности, већ према заступању ауторитета!"- прочитајте класични принцип 'колективне одговорности'".



Бетелхеим говори како је одељење једном приликом наредило групи затвореника да оперу ципеле споља и изнутра водом и сапуном. Наредба више није поновљена. Чизме су постајале врло тврде и жуљале су ноге.

Међутим, многи затвореници наставили су да перу ципеле изнутра сваки дан и ругали су се свима који то нису учинили, због "не изненађења". Принцип групне одговорности је фашистички принцип. Kада се види групна одговорност појединца само као представника стереотипне групе, а не као израз сопственог мишљења (у случају вакцинације, узгред, ово је такође сличан метод).

Подсетимо се још неколико Бетелхеимових реченица из овог реда:

Увести међусобно искључива правила, чија су кршења неизбежна.

"Затварамо ваш посао, али не дајемо новац за живот."

"Kарантина нема, али не можете напустити кућу" - примери таквих правила.

Натерајте људе да верују да ништа не зависи од њих.

Да бисте то учинили, морате (а) створити непредвидиво окружење у којем је немогуће било шта планирати и (б) приморати људе да живе у складу са упутствима, спречавајући било какву иницијативу.



  ЧИТАЈТЕ МАГАЗИНА ТАБЛОИД 



Натерајте човека да ради бесмислен посао.

Вирус постоји, као и милион других... И наставиће да постоји.

Али, разбијање ума и воље људи је злочин.

На овим принципима делује и Вучићева Велика пропаганда лажи и његов злочиначки режим.

Он каже: одлучио сам да градим школу, одлучио сам да градим мостове, одлучио сам да градим стадионе, одлучио сам...

Његова овлашћења по Уставу Србије су протоколарна. Он каже: одлучио сам да помогнем са пет милиона град Сребреницу, одлучио сам да дам у фонд Kлинтонових два милиона, одлучио сам да посао добије мој брат Си Ђинпинг...

Председница Владе Србије, сподоба Ана Брнабић нам саопштава: на предлог председника Вучића Влада је одлучила да уведе ригорозне мере, да уведе полицијски час... Захваљујући председнику Вучићу ми смо још живи. Захваљујући председнику Вучићу у Србији се још рађају деца, а да није њега, ко зна шта би од нас било.

Посланици српског парламента сваки говор почињу: као што је рекао председник Вучић, у Србији је још вода мокра, да није председника Вучића овакав генијални и европски закон никада не би био предложен Скупштини Србије, па предлажем да га усвојимо...

Некад и сад

По цео боговетни дан поживинчени српски диктатор облизује усне, показујући своју женственост, показује се као станична курва на свим те-ве станицама, објашњавајући своју месијанску улогу у животу, а највише нестанку живота у Србији.

Из Kрушевца пишу очајни грађани, да ће се, у некадашњој српској престоници ових дана почети са изградњом џамије и одмах затим минарета на великој окретници.

Замислите у царском граду - граду цара Лазара - то понижење. Власт је спремила локацију и за двадесетак дана поставља темељ.

То је Вучићев поклон Турцима и Албанцима који су тражили, кад буду радили моравски коридор, да се моле и да им остане за свагда. Они нама и нашу свету Аја Софију заузеше, а ми да им у сред града Лазаревог правимо џамију.

И поручују из Kрушевца да устанемо, да отерамо пицоусту фукару, да ослободимо своје умртвљене душе. Смакнимо га!

 

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Милован Бркић: Проклетство Вучићевих - КМ Новине

Милован Бркић: Проклетство Вучићевих #Aleksandar #Vučić #bolest #vlast #diktator #Milovan #Brkić #Magazin_Tabloid Србијом сурово влада, уз директну помоћ још увек немачке канцеларке Ангеле Меркел, групе бриселских комесара и Жоржа Сороша, Александар Вучић и његов картел.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија - КМ Новине

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија #Milovan_Brkić #Novinar #Ćuruvija #Aleksandar_Vučić #Srbija #Pretnje #predsednik Постоје снимци сигурносних камера, зна се ко је писао графите, али не реагују полиција и тужилаштво. Не реагују јер не смеју, знају да је налогодавац узурпирао сву власт у држави.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Милован Бркић - Чекајући ново крвопролиће - КМ Новине

Познаник, који ради у дипломатији, саопштио ми је да има сазнања да се интензивно планира рат на Балкану, односно поновни напад на Србију, да је још скрате. Иза напада стоји немачка канцеларка Меркел, потпомогнута руским председником Путином. Он је спустио Русију на колена.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Изванредна илустрација - све постаје јасно као дан!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине