Вести:

уторак, 11. мај 2021.

Бака Јована (85) непогрешиво о Вучићу, 30 евра и његовим пријатељима (ВИДЕО)

уторак, 11. мај 2021. | Уреднички колегијум 0

Наслов

Често се чује мишљење да су пензионери највећи Вучићеви обожаваоци и да влада захваљујући њима. Ипак...

Често се чује мишљење да су пензионери највећи Вучићеви обожаваоци и да влада захваљујући њима. Ипак...  #Бака #Пензионери #Вучић #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #Srbija




Са друге стране не ретко на друштвеним мрежама осване и видео о томе шта та генерација мисли о председнику Србије, помоћи коју он "дели" па и уопште његовој политици као што ће то овде објаснити бака Јована.

Чини се, ипак, да нису најстарији криви за то што је Вучић на власти све ове године.

Знамо да диктатор српски контролише све у Србији па тако и изборни процес. Ако неко мисли да га на изборима може сменити, вара се јер и да он буде смењен систем ће остати исти. Да не идемо даље, погледајмо само шта се дешава у Црној Гори после упорних Литија и "промена" које суштински баш ништа нису промениле. За корените промене потребне су нам одлучне личности и одлучан народ а не они које ће успети да поделе или који су спремни да направе компромисе са онима који су све протесте рушили јер знамо да их плаћају Запад и други непријатељи Србије.

Рекло би се да нам, барем они пензионери који размишљају својом главом, нису криви. Можда нам баш и треба њихова свест али и одлучност и снага коју је овај народ још увек имао у својој младости, јер младост је та која руши силу, која брани, која чува... Где је српска младост данас?





* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Србија достигла швајцарски стандард - али само за покојнике - КМ Новине

Србија достигла швајцарски стандард - али само за покојнике #Švajcarska #Standard #Život #Srbija #Smrt #Pokojnici #Sahrana Од првог јануара у Србији важи другачији начин усклађивања накнаде за погребне трошкове него што је то било до сада. Наводно усклашен са швајцарским законодавством.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Вучићева ''Српска листа'' изгласала пензије за ратне злочинце УЧК! - КМ Новине

четвртак, 09. новембар 2017. | КМ новине Окупиране територије - Иако се већ годинама говори о могућности да припадници терористичке организације УЧК, данас познатији и као „ветерани ОВК" добију пензије, до сада је то било само у виду провокација и празних обећања.

br />

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Јово Вукелић: Много сте претерали у обманама и пљачкама - КМ Новине

Јово Вукелић: Много сте претерали у обманама и пљачкама Ретко се и у дужем животу среће лицемерје и ругање какво је према грађанима испољио председник Србије овaквим безобразним, печобразним писмом пензионерима Пензионерима је отето укупно 800 милиона евра за четири године без камата Изјава Вучића Карла Фридриха Минхаузена: „Пензије ће у будућности бити увек веће од раста трошкова живота" Председник се руга нама, грађанима од прве до последње реченице у овом писму!





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине