Вести:

субота, 1. септембар 2018.

Шћиприм Арифи, проблематични државни службеник са југа, најављује рат са Србијом! (ВИДЕО)


Председник општине Прешево Шћиприм Арифи изјавио је да ће се "или цела Прешевска долина припојити Косову или ће Албанци који у њој живе наставити рат са Србијом".

#Шћиприм, #Арифи, #Прешево, #Бујановац, #Медвеђа, #Југ_Србије, #Територија, #Косово, #Метохија, #Разграничење,




Житељи "Прешевске долине" поздрављају идеју за "придруживање Косову", изјавио је Арифи при том у потпуности игноришући Србе који тамо живе а који не деле криминалне сепаратистичке тежње са њим.

Он је додао да неће прихватити да се такво решење примени "само на део насеља у три општине на југу централне Србије" у којима живе Албанци.


Арифи је за шиптарске медије изјавио да су Албанци са југа Србије скептични по питању да ли је такво решење могуће.


"Или ће се цела Прешевска долина припојити Косову или ће Албанци који у њој живе наставити рат са Србијом", казао је Арифи наводећи да је за њега "припајање Прешевске долине Косову исто што и рушење Берлинског зида".

Председник општине Прешево је казао и да житеље тог места "забрињава недостатак детаља у идеји да се Прешевска долина током финализације дијалога Београда и (шиптарских сепаратиста) Приштине припоји монструм творевини на Косову, осим што се неформално спомиње да би припојила албанска насеља у тој општини до аутопута према Македонији, док би она са јужне стране аутопута "остала у Србији".


За овако брутално гажење Устава чије је државе службеник, Арифи би морао најстрожије да одговара пред српским правосуђем! Нажалост, управо муљ који се над тим правосуђем и накупио охрабрује сваку криминалну тежњу да се отворено манифестује и на крају покуша и да се оствари.


Шћиприм Арифи / Новости - З. Јовановић

"Такво решење је за мене неприхватљиво", додао је Арифи и покушао да се оправда како је о "наставку ратовања са Србијом" говорио метафорички. У средини где је рат однео не мали број људских живота а где су шиптарски терористи отворили широк фронт против државних органа безбедности, овакве "шале" и "метафоре" би морале да се хитно санкционишу како се слично не би поновило.

Он је на крајње дрско, бахато и понижабајуће оценио да "српски грађани који живе у Прешевској долини, не треба да страхују од могућности припајања Косову", наводећи да ће им на Косову бити загарантована сва права као равноправним грађанима. Све то  у исто време када Срби не престају да буду сматрани најобичнијом ловином на окупираном Косову и Метохији где се над њима деценијама, а нарочито последње током окупације, спроводи стравичан геноцид!

Међутим, ни међу Шиптарима у том делу нема слоге. КМ новине су недавно пренеле видео снимак са седнице Скупштине општине Прешево на коме се види где он учествује у бруталној тучи са другим политичким неистомишљеником. 

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


Међутим ни то није био једини инцидент у коме је Арифи био један од главних ликова током седнице СО Прешево. Можете погледати још један снимак од пре неколико месеци где се догодила готово идентична ситуација.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


После свега лако језакључити о каквој се личности и којој количини обести ради када такав човек "гарантује права Србима".





КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Плав као сви Славени... а мозак му затрован исламизмом који је у суштини легализована педофилија и психопатија! Тужно шта наши људи постадоше... пљују на свој Род и своју браћу а величају зло

    ОдговориИзбриши
  2. хоће ли ову луду ко хапсити или су лисице искључиво намењене Србима

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине