Вести:

уторак, 18. мај 2021.

Архијерејска Литургија и полугодишњи парастос блаженопочившем Епископу Артемију

уторак, 18. мај 2021. | Уреднички колегијум 0

Архијерејска Литургија и полугодишњи парастос блаженопочившем Епископу Артемију

Света Архијерејска Литургија и полугодишњи парастос блаженопочившем Епископу рашко-призренском у егзилу Артемију служиће се 21. маја 2021. године у манастиру Нова Никеја у Лелићу.

Света Архијерејска Литургија и полугодишњи парастос блаженопочившем Епископу рашко-призренском у егзилу Артемију служиће се 21. маја 2021. године у манастиру Нова Никеја у Лелићу.  #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti  #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev

Свету Архијерејску Литургију ће служити Његово Преосвештенство Епископ рашко-призренски у егзилу Г.Г. Ксенофонт са почетком у 9:00 часова.

Парастос ће почети у 11.30 часова.

Инфо служба
Епархије рашко-призренске у егзилу

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Упокојење, опело и биографија Његово Преосвештенство Епископ рашко-призренски у егзилу Г. Г. др Артемије (Радосављевић) - КМ Новине

Упокојио се у Господу Његово Преосвештенство Епископ рашко-призренски у егзилу Г. Г. др Артемије (Радосављевић) У суботу, на Аранђеловдан, 21. новембра 2020. године у 14:10 часова у Ваљеву, после краће болести, упокојио се у Господу Његово Преосвештенство Епископ рашко-призренски у егзилу Г. Г. др Артемије (Радосављевић), наш духовни отац и епископ.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Владика Артемије: Портрет, биографија - духовни вођа Срба с краја 20. и почетка 21. века - КМ Новине

Владика Артемије: Портрет, биографија - духовни вођа Срба с краја 20. и почетка 21. века Његово Преосвештенство Епископ Артемије Радосављевић рођен је 15. јануара 1935. године у селу Лелић код Ваљева, родном селу Св. Владике Николаја жичког и охридског. КМ Новине доносе текст из 2007.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Заупокојена Литургија и четрдесетодневни парастос блаженопочившем Епископу Артемију - КМ Новине

Заупокојена Литургија и четрдесетодневни парастос блаженопочившем Епископу Артемију Заупокојена Литургија и четрдесетодневни парастос блаженопочившем Епископу рашко-призренском Артемију служиће се 30. децембра 2020. године у манастиру Нова Никеја у Лелићу. Заупокојену Литургију ће служити Његово Преосвештенство Хорепископ старорашки и лознички Г.Г. Николај са почетком у 9:00 часова. Парастос ће почети у 11.30 часова.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине