Вести:

Wednesday, February 3, 2021

Шиптари теже ранили Србина у Лапљем Селу код Грачанице

Wednesday, February 3, 2021 | Уреднички колегијум 0

Шиптари теже ранили Србина у Лапљем Селу код Грачанице

Шиптар одбио да напусти ресторан "Бела Виста" у Лапљем Селу, енклава Грачаница, па пиштољем теже ранио власника који је тозахтевао.

Шиптари теже ранили Србина у Лапљем Селу код Грачанице #LapljeSelo #Srbin #Ranjen #Šiptar #Zločin #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti

До пуцњаве је дошло ноћас након расправе када су се гости Шиптари побунили јер нису желели да напусте ресторан који је морао да буде затворен у 22 часа због мера у оквиру притисака због пандемије Коронавируса.

Незванично, један Шиптар за кога није утврђено да ли је био под дејством алкохола, пуцао је и ранио васника ресторана Бела Виста Бобана Ристића и још једну особу.





Ради се о тежим повредама, али рањени нису животно угрожени.

Такозвана "Косовска полиција" тренутно врши увиђај.

* * *



Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Михајло Т. Макић: Ко хоће нађе начин, ко неће нађе изговор - КМ Новине

Михајло Т. Макић: Ко хоће нађе начин, ко неће нађе изговор Редакција портала на српском језику КМ новина са Косова и Метохије обратила се читаоцима, да јој помогну да купе видео опрему за рад. Поштовани читаоци, подсећам Вас, да је овај портал једини на територији Косова и Метохије који објективно извештава домаћу и страну јавност о животу Срба у енклавама.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Покушај отмице три српске средњошколке на КиМ, опет прећутан у медијима - КМ Новине

Покушај отмице три српске средњошколке на КиМ, опет прећутан у медијима #Kosovo #Metohija #Srbija #Gračanica #Šiptari #Otmica #Devojčice #Srbi #Srpkinje #Mediji Три српске средњошколке стопирале су у Грачаници на путу до своје школе у Лапљем Селу, удаљеном око пет километара. Њих је превезао Шиптар, који потом није хтео да заустави аутомобил.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Последња Вучићева лакрдија на месту злочина и спрдња са српском сиротињом на КиМ - КМ Новине

Док је падао мокар снег на сиве, оронуле зграде у Косовској Митровици, 20. јануара ове године, самозвани Вођа је кренуо у планирану посету Лапљем селу, у близини Приштине, по одобрењу владе самопроглашеног Косова. Уз помоћ своје албанске сабраће, организација режираног циркуса протекла је без проблема. Није се чуо ниједан глас против њега.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине