Вести:

Tuesday, February 2, 2021

Михајло Т. Макић: Ко хоће нађе начин, ко неће нађе изговор

Tuesday, February 2, 2021 | КМ новине 0

Михајло Т. Макић: Ко хоће нађе начин, ко неће нађе изговор

Редакција портала на српском језику КМ новина са Косова и Метохије обратила се читаоцима, да јој помогну да купе видео опрему за рад.

Помогнимо куповину видео опреме


Пише: Михајло Т. Макић



Помогнимо куповину видео опреме

Поштовани читаоци, подсећам Вас, да је овај портал једини на територији Косова и Метохије који објективно извештава домаћу и страну јавност о животу Срба у енклавама. Такође објављује текстове угледних стручњака из свих области друштвеног живота, које други портали и дневне новине немају храбрости да објаве.

Иза овог портала, заиста не стоји ниједна организација, интересна група или појединац из области политике, економије или области која је у сукобу са Уставом и законима Србије.

Редакција ради у скоро герилским условима, али упркос свему опстаје.

Срби на Косову и Метохији су најхрабрији део српског народа. Лишени су свих права загарантованих Уставом државе Србије и Европском конвенцијом о људским правима и основним слободама, у сред такозване цивилизоване Европе. Упркос сталним претњама и провокацијама остали су и опстали на својим огњиштима.

Набавком видео опреме, убеђен сам, да би истина о тешком животу Срба била доступна широј домаћој и светској јавности.

Ја сам донирао 6000 динара.Апелујем на све читаоце да донирају онолико колико им могућности дозвољавају.

Наше мало - за истину значи много.

Михајло Т. Макић


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




author-pic Аутор: Михајло Макић


После основне школе, завршио гимназију у Гњилану, дипломирао на Правном факултету у Нишу. Био запослен у органима управе у Гњилану. Од јуна 1984. до марта 2018. радио као судија у Општинском, а касније Основном суду у Деспотовцу где је обављао функцију председника Општинског суда (2001 - 2005). Активни је члан струковног удружења Друштва судија Србије од оснивања, где је у два мандата био члан Управног одбора. Био је први председник Одељења Друштва судија Србије за подручје Окружног суда у Јагодини. Члан је покрета "Светло", члан Народног покрета "Уставобранитељи"

Објавио три стручна рада из области јавног бележништва на Копаоничкој школи природног права, коју је основао академик проф. др. Слободан Перовић. Писањем почео да се бави од 1996. Ове године навршава се двадесетпет година од како је објављен први његов текст у листу "Нови пут " у Јагодини, под насловом "Судство мора остати самостално".

Рођен у селу Горње Кусце код Гњилана, живи у Деспотовцу. Ожењен, отац двоје деце. Активно се бави писањем хроника, студија и истраживачким радом.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Позив за прикупљање средстава за куповину видео опреме - КМ Новине

понедељак, 01. фебруар 2021. | Уреднички колегијум Позив за прикупљање средстава за куповину видео опреме Позив за прикупљање средстава за куповину видео опреме. Потребан износ 1500 евра (динарски или девизно) треба сакупити у наредних недељу дана. Уколико желите, учествујте путем нашег ПејПал налога (клик): А путем исте адресе можете да се обратите редакцији за упутства о другом начину учешћа.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

ФЕЉТОН: Тајна шифра „С/1999/648" У Резолуцији 1244 СБ УН - подметање и последице њене примене - IX део - КМ Новине

ФЕЉТОН: Тајна шифра „С/1999/648" У Резолуцији 1244 СБ УН - подметање и последице њене примене - IX део #Резолуција1244 #Косово #Метохија #Србија #Издаја #Подметање #Лаж #Међународни #Криминал "Правда је спора, али достижна. Истина и правда су на страни Српског народа. Направимо први корак."



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Михајло Макић: Хеј Србине, стави прст на чело, па сачувај своје родно село! - КМ Новине

Михајло Макић: Хеј Србине, стави прст на чело, па сачувај своје родно село! Народни мудрац је казао „Ако је село снажно и јако, онда је и држава снажна и јака ". Српски сељак је одувек био човек за све прилике. Некада је на селу живело више народа него у градовима.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине