Вести:

Monday, February 1, 2021

Амерички и британски ратни злочин: Учествовали војно у покушају инвазије на Косову и Метохији, много их побијено

Monday, February 1, 2021 | Уреднички колегијум 0

Амерички и британски ратни злочин: Учествовали војно у покушају инвазије на Косову и Метохији, много их побијено

Део британских и америчких специјалних снага учествовао је са теро ристима "УЋК" у фази покушаја копнене агресије НАТО-а 1999. на Косову и Метохији.

Део британских и америчких специјалних снага учествовао је са теро ристима "УЋК" у фази покушаја копнене агресије НАТО-а 1999. на Косову и Метохији. #Британци #Злочин #Американци #Косово #Метохија

Међутим, те информације се не могу наћи у званичним подацима ниједне државе, верује пензионисани генерал-мајор Митар Ковач, директор Евроазијског безбедносног форума.

Иако је од агресије и америчког/ЕУ/НАТО ратног злочина против СР Југославије, односно Србије, прошло више од две деценије, илегални представник америчке администрације на Косову и Метохији, Филип Коснет, је тек сада признао да су њихови војници учествовали и у копненој инвазији на Србију и да су у тим борбама и гинули.

Сумњу да се Срби нису бранили и борили само против терориста из злочиначке такозване "Ослободилачке војске Косова", већ и тада најмоћније војне силе, отклонио је илегални "амбасадор" Сједињених Држава у Приштини, Филип Коснет.

- Амерички војници се нису борили, а неки од њих су и умирали, да би се створила ’велика Србија‘ или ’велика Албанија‘ на Балкану. (Сепаратистичко) Косово и Метохија имају користи од тога што је мултиетничко, мултиверско и приче о ’великој Албанији‘ или ’великој Србији‘ на Балкану биле би предаја и неуспех - навео је Коснет.


Овде треба нагласити да се у ретким реакцијама на изјаву нелегитимног представника САД администрације нико није осврнуо на бруталну пропаганду промотера ратног злочина НАТО-а наводећи да је Косово и Метохија "мултиетничко и мултиверско". Ово је једна од најгнуснијих лажи. Док Срби преко две деценије, а у присуству промотера закона силе, живе у изолованим енклавама а свако српско јавно оглашавање се сматра "националистичким" док та категорија не важи ни за једну другу етничку групу, рећи да су КиМ "мултинационални" врхунац је лажи која може да се упореди само с нацистичком пропагандом која је иза себе оставила милионе цивила убијених на најбруталнији начин.





Исто тако, док се у Приштини граде религијске зграде за потребе римокатолика, муслимана и других, агресивно се инсистира на рушењу храма Српске православне Цркве у центру Приштине - уместо да се захтева повратак прогнаних у овај град за које је тај храм и изграђен!

Медији се баве "Коснетовим признањем којим је срушен мит" како они нису били спремни да у копненим борбама гину у рату за окупацију и отимање Косова и Метохије, те да су се одлучили само за НАТО бомбардовање, одакле су изашли без жртава.

Пензионисани генерал-мајор Митар Ковач, директор Евроазијског безбедносног форума рекао је у емисији радио Спутњика (медија не баш наклоњеног српским интересима и, чини се, запослених који не разумеју ситуацију на Косово и Метохију будући да извештавају контрапродуктивно) да сигурно зна да је део британских и америчких специјалних снага учествовао са терористима "ОВК" у фази агресије НАТО 1999. на Косову и Метохији.

Митар Ковач / Фото: принтскрин Славија.инфо





- Годину дана раније, њихови добровољци такође су учествовали у терористичким акцијама и извиђачким мисијама на том простору. Међутим, те информације се не могу наћи у официјелним подацима ниједне државе - каже Ковач.

Порука илегалног америчког "амбасадора" упућена је поруку како би био што убедљивији и како би дословно ставио до знања свим политичарима на Косову и Метохији да се не хвале да су они створили слободу и ту лажну државу.

- Да није било Америке, ми не бисмо имали ту такозвану државу. Само не знам зашто је поменуо ’велику Србију‘, јер она није ни велика ни мала у саставу са Косовом и Метохијом. То је историјска категорија - категоричан је наш саговорник.


САД желе Косово и Метохија као велику базу која неће постати држава.

Директор Евроазијског безбедносног форума сматра да „велика Албанија“ није дошла на ред, нити је тако нешто сада прихватљиво у свету. Објашњава да би било би веома препознатљиво у негативном смислу да се агресија на СР Југославију 1999. десила да би се та територија и мимо признања прикључила некој другој држави. То би, каже Ковач, био преседан и за многе друге проблеме и у Европи.

- Проглашење Косова и Метохије у смислу присаједињења, а под окриљем НАТО-а је неприхватљиво чак и за Вашингтон. САД желе Косово и Метохију као велику базу на југоистоку Европе која никада неће суштински постати држава и Бела кућа неће прихватити стратегију присаједињења такозване државе Косово са Албанијом - оцењује он.


Из очију британског војника исијава мржња! Поред немачких и америчких, британци су нанели највише зла и одговорни за најтеже злочине против српског становништва током и после 1999. године.




У крајњој мери, каже Ковач, то би утицало и на безбедност региона. Он сматра да да нема никог у Србији ко би прихватио такво стање, а у складу са Уставом, Србија би морала да примени силу да задржи део своје националне територије. У тим условима престао би мандат НАТО на основу Резолуције 1244 и припадници Алијансе би морали да напусте подручје Косоваи Метохије, сматра он.

Ковач подсећа да у међународно правном смислу, Србија има јурисдикцију над том територијом све док не постане чланица НАТО-a, а проблем је само у недоследној примени споразума, пре свега Бриселског, а делимично и онога из Вашингтона.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Британци пуцали на Србе заједно са ОВК! - КМ Новине

Француски пуковник Жак Огар превремено је пензионисан зато што је 1999. године, као припадник НАТО, штитио косметске Србе, а агенција СРНА је објавила разговор с њим који преносимо на Правди у целини. Искусни ратник из афричких сукоба и падобранац Легије странаца сматра да је најважније то што није ратовао против Срба и што је „осветлао образ" Француза и своје породице, у којој је он 12.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Кристијан Каш: Терористички напад у Ливадицама изведен уз подршку САД - КМ Новине

Данас се навршава 19 година од терористичког акта над аутобусом "Ниш експреса" који је превозио расељене Србе до гробних места у својим местима дакле су протерани. За не мали број њих, то је значило сусрет са оним што су годину или две раније избегли, смрт.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Свирепост Немаца и западних медија без граница - јун 1999. године (ВИДЕО) - КМ Новине

Окупација Косова и Метохије 1999. године, и немачких трупа у овом случају, остаће запамћена по злу и суровости. Међутим, суровост и лаж подржани су редом од западних медија чија анти-српска кампања траје до данас. Улазак немачких трупа на Косово и Метохију, у склопу окупације ове српске покрајине од стране НАТО-а 1999.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине