Вести:

Saturday, December 12, 2020

Др Јасмина Пеев: Аутогеноцидна спољна политика Србије и Његош

Saturday, December 12, 2020 | Уреднички колегијум 0

Др Јасмина Пеев: Аутогеноцидна спољна политика Србије и Његош

На Кинеској глобалној телевизијског мрежи (China Global Television Network)* међу новостима дана, рано ујутро 3.12.2020., по средњеевропском времену, објавише кратак прилог о Божићном слављу на Косову и Метохији.

#Kina #Srbija, #Mediji, #TV, #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
















 
Приказаше окићене јелке, ''мир'' уз католичке свеће и рекоше да у овој "већински муслиманској земљи", папини следбеници уживају сва права. Ове идиличне, нереалне слике нашег разапетог Косова и Метохије, беху нож у срце сваком родољубивом Србину. Ни реч о православном Косову! Онако како би ватикански сатанисти представили Косово свету  - тако је урађено: без спомена Срба! Не само да ово јављање не беше реално, него пријатељство наших дугогодишњих савезника уједе као страшна издаја. 

Како и зашто, наши велики пријатељи који беху бомбардовани у сред Београда 1999., који су увек стајали уз нас, како сад они окренуше за сто осамдесет степени своја ''извештавања''? Док муслимани главе секу учитељама у Паризу, у Бечу убијају, у Шведској пале и газе... Кинези хвале мир на Косову? Нарочито, од када се зна да такозвани председник такозване државе Косова седи у Хагу због злочина и да сама Кина своје муслимане затвара у логоре и претвара иx у Кинезе без религије кроз насилну асимилацију и наметање атеизма! Не, ово није била нека необавештаност! 

Је ли то тотални преокрет кинеске спољне политике према нама?

Сетих се да је ''наш'' председник при задњој посети овој најмногољудниј
ој земљи света, силазећи из авиона, себи дозволио да поздрави њене пријатељске, високе званичнике без прикладног одела, у фармерицама, као дрипац. Јасно je одмах изашло на видело да овај ''човек'' ради против наших интереса и да њему економска снага азијског пријатељског џина не игра никакву улогу у спољној политици. Поштовање кинсекр традицијр, дипломатских норми пристојности или једноставно извршење пословног пута, Србија није успела шаљући дрипца нашим древним пријатељима. AV је тако понизио све Србе, нашу љубав према Кини и осрамотио нашу земљу.

Сетих се такође како је Швајцарска, пре двадестак година, окупила своје најјаче привреднике, одлетела авионом пуним поклона и највећим уважавањем овом економском џину у загрљај. Да би швајцарска привредa профитирала од раста азијатског економског тигра - Швајцарци су први зажмуили на ''кршење људских права у Кини'' и склопили најповољније уговоре, који и данас стабилузују и обогаћују ову малу земљицу без икаквих природних богатства. А наши дипломатски ауто-голови у суицидној дрипачкој спољној политици, доведоше нашу јуначку домовину на колена…

Илустрација: Куен Лау

Са Вашингтонским ''споразумом', у коме се АV обавезао да удаљи кинеске пријатеље од Србије, све је постало потпуно јасно: влада Србије је пљунула на најјачег савезника и једног од ретких пријатеља које је имала.

Кинески министар спољних послова није објавио слику нашег бедног председника у позицији холивудске курве, као што је то учинио портпарол руске владе.** Стратези азијатског економског тигра мисле пуно, реагују лагано и свако ко је читао њихово ''Умеће ратовања''*** разуме зашто они увек побеђују. Не, нису Кинези упутили АV-y протесну ноту за послушност Вашингтонy. Они су оћутали понижење и издају... и сада, показујући Косово очима наших непријатеља, стављају тачку на наше пријатељство. Болнија освета, није могла бити! Срце Србије, прогласише муслиманском земљом... док исламске сотоне немилосрдно газе наш народ, отимају децу, туку старце…

Вероватно једини министар спољних послова без знања енглеског језика на свету је отишао са своје позиције - посао урушавања пријатељских односа са најјачим америчким опонентима је извршен.



Једнопартијски режим АV-a, издао је не само народ Србије него и Кину и Русију! Када је Викиликс**** објавио да АV полаже рачуне америма* као и Шешељ, његов учитељ, Срби су могли разумети куда то иде.

На двадесет годишњем путу ка ЕУ, врата су нам управо затворена и то после предаје правног суверенитета, енергетике, телекомуникације, војске... на Косову.

Седење у задњим редовима у Паризу, на комеморацији 100 година од победе над Хабсбурговцима, је прошло без протеста. Као и ударање шиптарских такси на срБску робу... и као сав плач наше деце, бака коју свакодневно шипатари тероришу.

Спољна политика која ради у корист непријатеља! Шиптарски ''министри'' седе по њеним фотељама још из комунистичких времена... Само-убилачка политика.

Нико да спомене Јасеновац, Јадовно, Паг, Козару... Олују... ватиканске пацовске канале...

Комисије за истрагу радиоктивних последица бомбардовања НАТО, ћуте - нигде извештаја, нигде ничега... а непријатељ седи у Штабу одбране Србије с имунитетом који му даје право да силује и терорише без казне!

Срби који живе изван граница Србије постадоше многобројнији него они унутар њених међа - ово је највећа срамота свих диломатских акција и спољно политичких потеза! Имајући најстарији језик, најстарије писмо, најстарији календар, највишље људе хаплогрупе И2, најјаче мислиоце (у које убрајам и Питагору, Сократа, Теслу..), остадосмо без граница!  

И док браћа вичу ''не дамо светиње'', наша спољна политика ћути; да се не замери вашингтонским терористима. Нико из Србије није дао руку тој браћи... али су дали руке Тачију, Харадинају, Рами... и окренули леђа Русији и Кини.

Тако је шачица грамзивих не-људских психопата наметнула своје законе и нама.

Једино, народ наш, зна јасно како му срце куца - увек на страни Правде и такав ће преживети и ову катастрофалну владу која на свим доменима делује аутогеноцидно, велеиздајнички и антисрБски.

Кад би и због силне памети ''нашег'' председника који је уплатио 2 милиона долара у Клинтонов фонд за корупцију и педофилију, могли да се надамо да ће демократса влада Бајдена имати милости - то би била издаја наших предака који никада нису склапали пријатељстава са онима који су поробљавали, крали децу и жене... ''њима главе сећи'' - рече Његош!

Наш највећи Србин с Ловћена, није тражио савезништво с турском поробљивачком силом, која беше слична америчкој данас, нити је окретао леђа Русима, који беху браћа, онда као и сада. И тако сићушна, срБскa земља, обасја јунаштвом своје зоре и сачува поштење све до данас - њена деца вичу: ''не дамо светиње''!! А ''дипломатски језик'' сачуван у Горском Вијенцу, беше човечан, праведан,чисто срБски и поред сопствене ''маленкости'' и ''безначајности''. То нас спасе. 
 
Др мед Јасмина Вучић — Пеев
у срБској 7529 години, 10-ог студена
 
*​​​​​​​https://www.cgtn.com/about-us
 




Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com




Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Михајло Макић: Браћо Срби, уздајмо се у се и у наше пријатеље Кинезе и Русе - КМ Новине

Михајло Макић: Браћо Срби, уздајмо се у се и у наше пријатеље Кинезе и Русе #Mihajlo_Makić #Prijatelji #Rusija #Kina #Savez #EU Највећи српски песник Петар Петровић Његош је написао „У добру је лако добро бити,на муци се познају јунаци". Данас се свет као и Србија суочава са још једним непријатељем који је невидљив, али опасан а за старије особе смртоносан.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију - КМ Новине

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију #Razbijanje #Drzava #Srbi #Srbija #narod #Vlada #Izdaja #vlast "НЕСТАЈАЊЕ СРБИЈЕ је политички програмирано! Да нема Срба и Словена! Само неки ''западни Балкан'', у коме послушне албанске слуге западних сатаниста утерују страх Словенским Старим Јунацима, јесте дозвољен.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Ли Манчанг: Кина не мења став о Косову - КМ Новине

КИНА има пуно разумевање за ставове Србије према Косову и Метохији и не намерава да промени ништа у вези тога. За решавање тог питања основа је Резолуција 1244 Савета безбедности УН. Знам да је више од 100 земаља признало независност Косова, али кинеска влада остаје при свом ставу и нема намеру да га промени.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине