Вести:

петак, 3. јануар 2020.

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију

петак, 3. јануар 2020. | Уреднички колегијум 0

"НЕСТАЈАЊЕ СРБИЈЕ је политички програмирано! Да нема Срба и Словена! Само неки ''западни Балкан'', у коме послушне албанске слуге западних сатаниста утерују страх Словенским Старим Јунацима, јесте дозвољен.

#Razbijanje #Drzava #Srbi #Srbija #narod #Vlada #Izdaja #vlast



















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Ако сте се чудили и питали, зашто Влада Србије не реагује на илегалне таксе шиптарских сепаратиста за пласирање производа из Србије на Косово и Метохију и зашто на економски терор албанских криминалаца одговара малоумним отварање својих граница у оквиру "малог Шенгена", ево нам разјашњења - утицајне "Јуро њуз" (ЕuroNews) пишу јаснo, бело на црно: 
''Аљбин Курти жели да инсталира Косово у „мини Шенген“ пројекат који би управљао балканским регионом: "Косовом, Србијом, Албанијом и Северном Македонијом''. [ОВДЕ⇗]

Дакле, према овом извору информација, нашу спољну политику креира Шиптар који је нам је добро познат по страни коју је заступао у предратном периоду! Овај доказани антисрБски криминалац се представља по западним медијима као неки нови елемент у преговорима "Београда и Приштине", односно Београда са косовским сепаратистима. Њему се приписује и мировна ''нова'' политика Балкана у коме Албанци треба да доминирају.

АV у својој нарцистичкој болесној психопатији није способан да предвиди сопствени пад - његови западни ментори га оваквим представљањем ствари издају и пуштају низ воду. Очигледно је из чланка да се ''нови елемент'' преговора на Балканy уздиже а ни трага од ''пожртвованог, несебичног, паметног'' деловања ''нашег'' председника. Ни реч о Србији и њеним интересима. 

Језа и страх би требали да обузму издајника који не разуме да га и они који га плаћају, презиру и да њима никада њихови сарадници нису били важнији од сопствених интереса. Али, језа и страх би требала да обузме и сваког срБског родољуба који својим пасивним посматрањем и нечињењем, дозвољава да се Србија свeде да албанску провинцију у којој мафијаши, ватикански педофили и амерички пљачкаши владају.

''Наша'' продана, велеиздајничка влада потписује сва документа која одговарају доказаним непријатељима суверенитета Србије. Ниједан једини чланак о последицима отварања граница према онима који нам урушавају земљу, није објављен по срБским медијима. Анализе, критике, мишљења на ову тему не постоје. Једнопартијски, фашистичко-комунистички режим који је утемељен на страху спречава испољавање било које анти-партијске или родољубиве идеје: [ОВДЕ⇗] 

НЕСТАЈАЊЕ СРБИЈЕ је политички програмирано! Горњи чланак осликава западну визију наших простора. Све силе западних моћника раде на томе да нас нема! A то јесте био и Хитлеров план, као и план Хабсбурговаца и крсташа! Да нема Срба и Словена! Само неки ''западни балкан'' у коме послушне албанске слуге западних сатаниста утерују страх Словенским Старим Јунацима јесте дозвољен.

Свест о постојању хиљадугодишњег непријатеља који неуморно ради на рушењу свега срБског може да спасе наш наРод.
Окренути пажњу, наша оружја ка ватакинским језуитима и њиховим сплеткарошима! Дефинисати непријатеља и његову тактику!
Оптужити га! Bратити покрадена блага наших предака!  Повратити углед и снагу Србије! Ето, шта би био одговор неке родољубиве, истински НАШЕ, владе! 

Не може бити јасније, да сада немамо срБску владу и политику. Непријатељи нам кроје будућност. 

Сорб, 1.1. 7528 срБске године (2020),
Др мед Јасмина Вучић-Пеев




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

др Јасмина Вучић Пеев: Kо нас хиљадама година терорише? Увек са исте тачке? Истим методама? - КМ Новине

др Јасмина Вучић Пеев: Kо нас хиљадама година терорише? Увек са исте тачке? Истим методама? #drJasminaVučićPeev #Kosovo #Metohija #Crkva #Vatikan #Otimanje Јавност сазнаје да немачки фондови претварају православну цркву Светог Николе на Новом Брду у католичку цркву. Окупирано Косово и родољуби не реагују. Историчари и правници махом ћуте.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

др Јасмина Пеев: Шта ћемо...? - КМ Новине

др Јасмина Пеев: Шта ћемо...? Чак и сâм КФОР има информације да су албанске милитарне операције у току. Неки пишу да би напад могао да се деси управо за време Светског Фудбалског Првенства како би пажња света била скренута од наших збивања. Како је одреаговао председник Србије на ове страшне новости?


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Др Јасмина Пеев: Издаја је у току! Скидајмо владу! - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Издаја је у току! Скидајмо владу! Седница савета за националану безбедност се не позива због комерцијалног рата! Нешто друго мора стајати иза ове мере. С обзиром да се најављује насилно присвајањe срБске имовине на Косову и Метохији - онда се вероватно ради о уговореном формирању тих фамозних ''заједница срБских општина'' које према Бриселскoм споразуму представљају тоталну предају Срба!




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине