Вести:

петак, 17. мај 2019.

др Јасмина В. Пеев: Једнопартијска диктатура страха

петак, 17. мај 2019. | КМ новине 0

Шта је значио једнопартијски систем у Југославији, свима је било јасно - радило се о такозваној ''диктатури пролетеријата''.

Диктатор


















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Знали смо да живимо у диктатури и томе смо се дичили јер, као, тобоже, сами смо себи диктирали законе. Социјални систем ипак беше праведан и добар - радници су били поштовани, станови додељивани, одлазак на море загарантован, просвета изванреда, бесплатна, као и здраство... постојао је неки минимални морал који је задовољавао и гарантовао опстанак система и поред идолопоклонства Титу и недостатка религиозних и интелектуалниx слобода. 

Али, сећам се, једног дана 1974. године када је моја наставница географије ушла у оделење са црном траком на руци којом је држала дневник. Лице ратнице Бисерке Исаковић, авијатичарке и беспрекорне просветне раднице, беше тамно, скоро мртво тог јутра. Одлучним, борбеним гласом она проговори: 

''Склањајте све књиге са клупа. Данас ћемо говорити само о Косову...'' Никада не заборавих ову лекцију. После часа, приметих да скоро сви наставници носе црне траке. Кад упитах оца, шта се дешава, он пребледе као крпа, скочи и поче да виче и прети: ''Ти си дете! Ништа нема да разумеш и да знаш! Никоме ништа да кажеш. Ни реч о Косову! Јеси ли разумела?'' Да, ја ућутах. Те вечери, у биоскопској сали на Бановом Брду, при приказивању реклама, неко викну ''Косово!''. Два крупна мушкарца се дигоше и одведоше Човека напоље пред мојим запањеним детињим очима. Србија је ућутала. Страх завлада. Мук.

Данас, после свих социјалних превирања, ратова, санкција... у Србији још увек имамо једнопартијски систем. Тишинy и мук, такође. Једина разлика је да је нова партија на власти без икаквих моралних лимита и визија. Структура ''патријаршења'', наслеђена од титоистичких времена, задржала је застрашујуће хијерархијске кодове који и даље срамно поробљавају народ. Мафијашки закони, фантомке, насиље, убијање... су постали норма. Излапели пензинери се превозе са шиптарским аутобусима из Београда за Нови Сад како би вођа партије показао својим газдама на Западу да он има подршку у народу и да могу даље да рачунају на њега. Неки, под претњама напуштају радна места да би повећали масу ''партијских '' насилника без да разумеју чему слyже. Нажалост, безобразлук диктатора једнопартијског мафијашког система је незамислив нормалном човеку. Немогуће је замислити толику дрскост - окупљати народ да би показао странцима, своју силу... и боље издао те исте поносне Србе који му несвесно служе у издаји рода свог сопственог.

Не само да је једнопартијски систем опстао него и линија издаје Косова која је зацртана 1974. када је Косовo одвојено од матице се бесрамно наставља. АV се заиста упиње из свих сила да се свиди западним газдама. Чак се није стидео да иде да убеђује на Сабору СПЦ неке патриотски настројене владике који још не љубе руке папи. Пошто је обесмислио скупштину Србије, изругао опозицију и одузео јој сваку могућност представљања у медијима, јасно је да имамо застрашујућег диктатора на челу једнопартијског система који бесрамно диктира болесну вољу србских непријатеља. 3а разлику од комунистичких диктатора који су признавали насиље над народом у име вишиx социјаних циљева, ова мафијашка диктатура себе назива ''демократском'' и представља се као већина користећи невиђене трикове и криминалну манипулацију маса.

Страх који је утеран Србима при комунистичкој диктатури и даље живи. Он је врло користан овој данашњој мафији на челу државе која народ испресецан комунистичким злочинама, ратовима... потчињава као робoве. Док западна култура ''краси'' своје цркве ђаволима, гaргујима, демонима... као што видимо на Нотр Даму:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:



...дотле се и њихови народи држе поробљени, јер страх парализује. Од памтивека, елите су користиле страх да држе под конац, послушне и поробљене народнe масe. Религиозни ''грехови'', финансијске опресије, ратне пљачке... су увек остављале народe у траумама. Престрављеним људима лако је манипулисати. Ако би се народ случајно усудио да се буни, онда је био масакриран у ратовима без смисла - пример: поход француских револуционара на Русију. Ратови су углавном испровоцирани у модусу масовних жртвовања младих људи - пример: искрцавање америчких војника у Нормандији где су буквално изложени немачком најстрашнијим, забаракадираним снајперистима и жртвовани у сатанистичком ритуалу. Tа америчка деца cy се могла искрцати и на незаштићеној француској обали, где није било нацистичких бункера. По целом свету сe практикују и појединачна жртвовања, људска, у сврхи застрашивања. Погледајте како један престрављен научник снима ноћне ритуале у Женеви у дворишту ЦЕРН-а пред чијим вратима је подигнута статуа Шиви, Богу разарања и смрти:

ПОГЛЕДАЈ ВИДЕО:



Сви амерички председници, топ-политичари су чланови сатанског Боемиан Гроyв Клуба - једну ''сеансу'' где се жртвује дете, снимио је тајном камером Алекс Џоyнс - можете да погледате у 4 минуте ритуал који се сваке године понавља у јулу у Калифорнији у једној заштићеној шуми у тајности мрака: ЛИНК

Ови који такве ритуале упражњавају, јесу господари нашег заробљеног председника AV-a. Светска елита поседује хиљадугодишње знање манипулисања широким масама људи. Kако би иначе једна шачица психопата могла да влада светом? Лажи, застрашивање, тортура, ратови... су увек били алатке манипулација. Одузимање деце је двоструко повезано са овим ритуалима - с једне стране родитељи су престрашени да би неко могао да им одузме плод живота што повећава општи страх у друштву а с друге стране елита добија жртве које се користе при сатанистичким ритуалима. Зато се ништа не чини у Србији да се похватају они који су починиоци крађе беба. Насупрот, сада се отимају бебе и живим мајкама са груди, само зато што су сиромашне. Док се председник хвали са ниско плаћеним радницима Србије, дотле ће се деца и даље отимати и страх владати.

Тако парализа Срба има своју тужну етиологију y СТРАХУ! Мафијаши на власти се њиме више служе него оружјем и лажима.

Опијање народа алкохолом је била једна од египатских метода с којом су се широке масе народа претварале у пасивне, феминизиване слуге фараона. Алкохол смањује тестостерон, снижава мушкост и агресивност. Неки мушкарци добијају и груди при великој конзумацији алкохола. Плата у античком Египту је исплаћивана у пиву : 3,5 литра пива по дан рада једног роба, плус право на додатак за жену и децу. Генуини идиотизам је постао нормалност међу робовима. Теолошка класа је представљала унију са владајyћом, то јест, једнопартијски систем у античком Египту. Данас се алкохол велича као лек, а увелико употребаљвају транквилајзери, смирујући лекови, углавном базирани на токсичним супстанцама које изазивају зависност, тровање јетре и бубрега. Психофармаци у облику неуролептика и антидепресивних средства имају чак и смрт као споредно дејство, али су врло ефикасна у успављивању народа. Од Римљана знамо да давање ''хлеба и игара'' одклања опасност револуција и борби за власт. Зато вероватно, наш дикататор даје предност градњи фудбалској арени. Стари трикови.

Заглупљујуће емисије, бесмислене забаве, спадају у категорију ''игара'' које скрећу пажњу од важних државних збивања. Слабљење народа са пестицидима, ГМО храном, пфалатима, А-бисфенолом, глyкозом, засићеним мастима... јесте сатански напад мрачних сила, који се скрива са истим велом под којим наш председник ставља своје потписе у Бриселу и под којим се ''жртвују'' деца.

Измерите сами колико вреди бојати се једног диктатора, његових батинаша и демона а колико вреди дигнути песницу и устати за Слободу, превазилазећи сопствене страхове, замке. Мирним путем, сађењем бесплатне хране, стварањем бесплатних услуга у паралелном економском ситему можемо да се ослободимо и мафијаша и насилника који нас плаше нестанком хране, плате, слободе... :

др Јасмина Пеев: Паралелан економско-политички систем за оздрављење - КМ Новине

Многи су снимали на бирачким местама дупле спискове, камионе који доводе организовано гласаче, преваранте, цигане и азиланте.... неки објашњавају по форумима како треба чистити сопствене спискове станара од гласачких уљеза, пријављених на боравишта која им не припадају и како треба подностити кривичне пријаве.


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине