https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

уторак, 29. децембар 2020.

Осојане: Кућа породице Репановић по седми пут обијена и опљачкана

уторак, 29. децембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Осојане: Кућа породице Репановић по седми пут обијена и опљачкана

Породична кућа повратничке породице Репановић, у насељу Осојане, у општини Исток, обијена је и опљачкана седми пут ове године!

#Осојане #Пљачка #Повратници #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Архива / Стан Репановића након једне од претходнх пљачки

Претходно су, у јуну ове године, две повратничке породице Репановић из Осојана опљачкане, једној је обијена кућа, а другој украдена пољопривредна машина.

Ни за један од ових, као ни за друге нападе, нико није одговарао због чега више нико не сумња да се заправо некажњавањем подстичу нови напади  ипљачке како би се извршио притисак на Србе да напусте Косово и Метохију јер је немогуће опстати тамо где је нечија имовина и лични интегритет - легитимна мета.

Канцеларија за КиМ, која је Бриселским споразумом и издајом почињеном на тај начин изгубила сваки легитимитет и инструмент заштите Срба, тражи да се починиоци како овог, тако и бројних претходних напада пронађу и приведу правди без одлагања. Она то захтева од сепаратистичких квази-институција на КиМ јер ће тако, како кажу, "доказати своју опредељеност мирном суживоту".


* * *Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
Пратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Четири пљачке у Осојану за једну ноћ, Србима уништена нада - КМ Новине

У повратничком селу Осојане, где у најтежим условима опстаје неколико Срба, само претходне вечери у изрвшене су четири пљачке! Украден је ауто, обијене су две продавнице а из локалног угоститељског објекта РИО украдено је све од беле технике.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

У највећем српском повратничком селу Осојане бачена бомба - КМ Новине

У највећем српском повратничком селу Осојане бачена бомба Испред Омладинског центра у Осојану код Истока јуче је бачена бомба, која на сву срећу није експлодирала. Експлозивну направу је приметио радник овог центра након отварања и случај одмах пријавио такозваној "косовској полицији" пренеле су агенције.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

У највећем српском повратничком селу Осојане бачена бомба - КМ Новине

У највећем српском повратничком селу Осојане бачена бомба Испред Омладинског центра у Осојану код Истока јуче је бачена бомба, која на сву срећу није експлодирала. Експлозивну направу је приметио радник овог центра након отварања и случај одмах пријавио такозваној "косовској полицији" пренеле су агенције.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.