Вести:

среда, 3. октобар 2018.

У највећем српском повратничком селу Осојане бачена бомба

среда, 3. октобар 2018. | КМ новине 0

Испред Омладинског центра у Осојану код Истока јуче је бачена бомба, која на сву срећу није експлодирала.

#osojane #Bomba #Kosovo #Metohija #Srbija #Šiptari #Napad
Осојане

Експлозивну направу је приметио радник овог центра након отварања и случај одмах пријавио такозваној "косовској полицији" пренеле су агенције.

Након серија шиптарских напада на Србе на Косову и Метохији нема простора за сумњу да се ради о још једном шиптарском нападу. Такође, како талас насиља над Србима последњих дана есклаирао, за очекивати је да ће повампирена мржња довести и до жртава на српској страни.

Жалосно је да се шиптарски послушници окупљени око такозване "Листе Српска" коју је основао и директно контролише лександар Вучић уз помоћ својих мафијашких послушника и батинаша на Косову и Метохији, не либе да овакве прилике искористе за личну и за промоцију своје проалбанске листе.  

На тај нас начин нас доводе до закључка да им чак и злочини и жртве иду у прилог јер контролисани медији на српском језику све више пажње придају том пројекту што се злочини интензивирају. Тако омогућавају да Србима у служби Тачијеве и Харадинајеве политике, са којима су у коалицији, помажу како се број српских жртава повећава!



Неопходно је захтевати да сви Срби напусте сваку шиптарску квази-институцију и све што има било какав предзнак лажне "државности" Косова како од стране шиптарских сепаратиста тако и одстарне Међународне заједнице одакле год они долазили.  

Једино напуштање тих инструмената стварања Велике Албаније може свету да отвори очи а српски народ и земљу да спасу страдања и нестајања!





КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине