https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

недеља, 16. фебруар 2020.

НП ''Отаџбина'': Вучић не може више ни себи да помогне а не Србима ван државе

недеља, 16. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0


Народни покрет "Отаџбина"са Косова и Метохије издао је саопштење за јавност којим указује да је Вучић слаб и немоћан те да је узалудно уздати се њега који је се понајвише доказао управо у издаји Србије.

#Vučić #Slab #Nemoćan #Izdaja #Srbi


"Последњни споразум о железничком саобраћају између Београда и Приштине као споразум о намерама је излишан знајући да воз већ од 2005. године саобраћа два пута дневно на релацији Краљево-Косовска Митровица.

Једини воз који није могао да прође то је „руски воз“ Александра Вучића који није имао храбрости, јер се понео као бедна кукавица, да воз превезе преко административне линије између централне Србије и јужне српске покрајине као што су то урадили Срби те 2005. године.

Аутопут Приштина-Ниш је већ нешто друго јер је згодна прилика за добар бизнис за Александра Вучића по истом систему који је имао за Моравски коридор, а то значи без тендера кроз лекс специјалис и уз провизије кроз разговоре у четири ока" наводи се у саопштењу овог Покрета.
У "Отаџбини подсећају да је Председник Србије тај последњи споразум правдао тиме да је то "у интересу Срба што је гола лаж јер је исто то говорио и када су по његовој наредби српске судије полагале заклетву пред ратним злочинцем Хашимом Тачијем. Имајући све ово у виду, испада да је јучерашњи састанак на Дан државности са Србима из Републике Српске и Црне Горе „оца нације“ у лику „Аце Србина“ само голи маркетинг и још једна у низу подвала српском народу. Јер онај ко је потписао Бриселски споразум и одрекао се српских институција у јужној српској покрајини није ништа друго него издајник а српски издајници не могу да помогну српском народу. Зато глупо звучи изјава Андрије Мандића, једног од лидера Срба у Црној Гори, који говори о српској солидарности оличеној у Александру Вучићу јер управо када се доносио закон о слободи вероисповести у Црној Гори председник Србије се по Тирани гостио са Милом Ђукановићем председником Црне Горе. Сетимо се да је тада изјавио да не жели да се меша у унутрашња питања друге државе, а то је Црна Гора, која по њему баштини аутокефалност „Црногорске православне цркве“. Тешко је да било шта Србима у Црној Гори може да помогне Александар Вучић ако сви знамо за његове пословне и партнерске односе са председником Црне Горе. Један од таквих уносних послова је и „Београд на води“ у коме је арапски партнер само декор у пљачкању српског народа. Огрезао у корупцији и криминалу Александар Вучић више не може да помогне ни самом себи а камоли Србима ван Републике Србије".

Такође, у саопштењу се додаје да је "Председник Србије на истој конференцији за штампу изјавио да су таксе од 100% уведене од стране Приштине Београду смањиле БДП Србије за 0.5% што је гола лаж. Председник Србије има шансе да те таксе укине за 24 часа методама реципроцитета али он то не жели изигравајући жртву а оно што је још горе причом о таксама он прикрива нешто друго а то је да је дао пуну дозволу Хашиму Тачију да формира војску Косова".

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ још једном је изразио пуну подршку Србима и у Црној Гори и у Републици Српској "мада не може да се отме горком утиску да је председник Републике Српске Милорад Додик подржавао Александра Вучића у свим издајничким подухватима у предаји Косова и Метохије. Подржао је Бриселски споразум, подржао излазак Срба на сепаратистичке парламентарне изборе, подржао полагање заклетве српских судија пред Хашимом Тачијем увек уз наду да ако се Србија одрекне своје јужне покрајине да ће он лакше успети да Републику Српску припоји Србији. Последња одлука уставног суда БиХ у којој се земљиште на тлу Републике Српске проглашава земљиштем Босне и Херцеговине само показује да је много лакше одбранити и сачувати Косово и Метохију у саставу Републике Србије него Републику Српску припaјати Србији. Милорад Додик је требао да зна, да што дуже траје борба око КиМ то ће питање унитарне БиХ касније доћи на дневни ред. Нажалост, онај ко је потписао да Република Српска треба да буде део НАТО пакта након свега што су Срби доживели као народ само показује да му је лична функција важнија од интереса српског народа у целини.

Сам састанак Александар Вучића са Србима из региона је само политички маркетинг. Нити Београд може да стране судије из правосуђа БиХ избаци нити може да промени изворни закон у БиХ а још мање да помогне Србима у Црној Гори. Можда је мало грубо речено али све у свему цео састанак подсећа на ону народну „Трла баба лан, да јој прође дан“ - кажу у "Отаџбини".
Косовска Митровица
16.02.2020. године 

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НП ''Отаџбина'': Авио линијом Вучић заокружио ''државност'' Косова, следи Електропривреда - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Авио линијом Вучић заокружио ''државност'' Косова, следи Електропривреда #Косово #Метохија #Отаџбина #Вучић #Издаја Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" апсолутно је сагласан са ставом министарства спољних послова Русије да је данас главни безбедоносни проблем на Балкану формирање војске Косова.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић у интервјуу за "WSJ" најавио брисање Косова из Устава! - КМ Новине

Домаћи медији у потпуности су игнорисали Вучићев интервју за амерички "Wалл Стреет Јоурнал" у којем је најавио брисање Косова из Устава Србије. Вучићева скандалозна изјава да ће покренути иницијативу за брисање Косова из Устава Србије зарад европских интеграције изгледа да није посебно интересантна домаћим медијима - намерно или случајно, просудите сами.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Одговор на таксе Приштине ''снажне, врло оштре мере, ограниченог карактера'' - лаж за домаћу јавност - КМ Новине

Одговор на таксе Приштине ''снажне, врло оштре мере, ограниченог карактера" - лаж за домаћу јавност #Kosovo #Metohija #Vučić #Izdaja #SrpskaLista Безочна обмана срске јавности у политици Владе Србије према Косову и Метохији, наставља се непромењеном динамиком. Готово свака реч која од званичника доспе у медије, и преко њих до јавности, а односи се на догађаје на КиМ, представља лаж!
КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.