Вести:

недеља, 16. фебруар 2020.

Оптужбе за политичка убиства - СФРЈ 1989.

недеља, 16. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Оптужбе за политичка убиства. Инфективни намази, епидемије, хемикалије, спрејови, гасовите материје, медицинске злоупотребе, саобраћајке, премлаћивања.







Комитет за заштиту људских права у Београду, 10.1.1989. год.


СКУПШТИНИ СФРЈ , ЈАВНОСТИ

Прошлих година је био осуђен од суда у СР Немачкој агент СДБ СФРЈ ухваћен са списком имена 52 емигранта да их ликвидира хемикалијама, неке је успео да отрује. Једно слично суђење је било агенту СДБ у Инстанбулу, Турска.

Ако су органи СДБ тако дрски да политичке опоненте ликвидирају медицином ван земље, шта чине овде? Априла 1984. године, после хапшења у Београду двадесет осам интелектуалаца учесника сеанси „Слободног универзитета,,, био је ухапшен и Радомир Радовић (познат по својим дисидентским активностима), затим је нађен мртав, речено је да је извршио самоубиство тровањем, а што је изазвало масовна сумњичења и оптужбе да је отрован.

Адвокат Јован Баровић из Београда, познат по одбрани политичких криваца, је пре неколико година изгубио живот у саобраћаној несрећи у сумњивим околностима, са различитих страна стижу терећења да је намерно убијен.

У јавности су се одомаћили изрази попут "инфаркташи", "саобраћајке". Врло честе су притужбе очајних грађана да је њихов сродник убијен медицинским средствима, отрован у становима, ресторанима или у затвору шприцем, или чак и у болници, жале се на поједине лекаре, на злоупотребе са спрејевима, гасовитим материјама, инфективним намазима на квакама и на друге начине. 

Предочавамо манипулације са политичким убиствима. Трагична је грешка што се као политичка убиства узимају у обзир само убиства ватреним оружјем, а не, и злоупотребом врло широког арсенала медицинских средстава ( и саобраћајки).


http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html


Предочавамо да су убиства ватреним оружјем врло ретка у односу на укупан број убистава. Имају за циљ заплашивање. Али су далеко најчешћа убиства злоупотребом медицинских средстава. Починиоцима стоји на располагању врло широк арсенал средстава да некога ликвидирају, која омогућавају масовне обрачуне, без препознавања, која су уствари данас у земљи краха закона и морала, САВРШЕН ЗЛОЧИН. Виде се жртве, а не виде џелати.

Нема реакције, влада апсолутни мук, што охрабрује злочиниоце. Јавност ћути јер се наводно не може доказати, ко то спомене тврде да је параноичан, а све то охрабрује некажњене починиоце.

Овде се морају профилисати снаге кадре да овакве медицинске злоупотребе ставе на дневни ред и да их докажу. Ако то не успемо у следећим годинама настаће невиђене неспутане масовне злоупотребе у овој области, са последицама које је врло тешко предвидети. Исушимо каљугу док још није касно.

Обраћамо вам се дубоко узнемирени, ћутање надлежних може само охрабрити евентуалне прекршиоце, јер остају не само анонимни, него и некажњени. Свака сумња, поготову она коју нико не настоји да отклони, буди још веће подозрење.

Овакви случајеви изазивају све већи страх и озбиљну несигурност грађана, могу се свести на одсуство истинске владавине права у овој земљи. Реч је о тзв. револуционарном волунтаризму који се руководи начелом: „Све је допуштено ономе који дела у духу револуције,,. Иако чак и масе уочавају да су идеали револуције и њени прокламовани циљеви уступили место кризи морала и безочном егоизму, грамзивости арогантних властодржаца, они који указују на то бивају осуђивани, или једноставно нестају, на шта желимо да укажемо овога пута.

Предлажемо да највиши државни органи Југославије испитају овакве жалбе, и јавност обавесте о налазу. Тражимо да се утврди пуна истина и да се учине законским и јавно одговорним, сви они који су посредно допринели или створили ситуацију у којој је тако нешто било могуће, да се такви незаконити поступци адекватним мерама онемогуће и такве злоупотребе ставе под контролу демократских правних институција, да се предузму реформе са циљем да се у СФРЈ успостави правна држава.


Исушимо каљугу! Спасимо се док не буде касно!


у име Комитета за заштиту људских права


Томислав Крсмановић





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Др Владислав Ђорђевић: ''Југо - махнитање'' - КМ Новине

Др Владислав Ђорђевић: ''Југо - махнитање'' Разлози српског „југо-махнитања" су сложени, али се углавном своде на изразито негативне последице које је по српску националу свест имао период комунистичке диктатуре. Док је за све друге југословенске народе титоизам представљао период јачања националне свести, за Србе је он представљао период гушења националне свести.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Гучевски говор о ђенералу Дражи - Марко Пејковић - КМ Новине

Покошен је Дража косом смрти после петогодишње мучне одбране живота свога народа, осуђеног на смрт и на потпуно истребљење. Покошен је косом неправде у борби за правду свога српског народа, или речено видовданским језиком: за крст часни и слободу златну...




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

За четири месеца партизани су стрељали око 60.000 грађана Србије, половину без икаквог суда - КМ Новине

За четири месеца партизани су стрељали око 60.000 грађана Србије, половину без икаквог суда #Komunisti #Zločini #Masovna #Ubista #Srbi #Streljani #Ubijani #Sud #Tito #Partija #kmnovine Од септембра 1944. године до фебруара 1945. партизани су стрељали чак 59.554 грађанина Србије. Толико их је пописано, а верује се да је тај број и много већи.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине