Вести:

недеља, 25. август 2019.

Албанци из Тузи (ЦГ) нападали ловце: ''Ово је наша земља, овде више нема шта да тражите!''

недеља, 25. август 2019. | КМ новине 0


Према информацијама црногорске "Борбе", ловци су се више пута жалили да имају проблеме приликом обављања законитог лова у ловишту, “Подгорица III”, које захвата новоформирану општину Тузи.

#Албанци #Црна_Гора #Crna?Gora #Tuzi#Lovci #Sezona
Фото: Илустрација


Двојица ловаца из Подгорице, Драган Остојић и Марко Аћимић, пре недељу дана, доживели су непријатност на подручју Тузи, када су их две особе отерале уз повике “Ово је наша земља, само нам правите штету, и не долазите више овамо”, сазнаје "Борба".

Остојић и Аћимић су, пише овај портал, све то уредно пријавили Ловачкој организацији, а о свему ће бити обавештена и полиција.

Ово није први инцидент који се дешава на подручју Тузи, али су надлежни прикривали све те догађаје.

Како преноси овај медиј, Ловачкој организацији се 18. августа обратио Драган Остојић који је био у лову са Марком Аћимићем, у селу Сукурућ и да су том приликом доживели малтретирање. Пришла су им два лица, један се представио као Роко Цамај и наредили су им да напусте ловиште јер то је “њихова земља” и казали да им “праве штету”.

Остојић и Аћимић су избегли даље непријатности и напустили су ту територију.

Ловачка организација Подгорице газдује ловиштима и на подручју Тузи.

Осим малтретирања којем су ловци изложени на подручју Тузи, у више наврата су непозната лица са тог подручја ловцима наносила штету и на самим возилима, како и на возилима ловочувара и управника ловишта.
КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Миодраг_Зарковић #Александар #Вучић #Спин #Пропаганда #Слободаговора #Говормржње

Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.