Вести:

Wednesday, September 3, 2014

Један минут за наш живот - протест полицијског синдиката Србије

Wednesday, September 3, 2014 | КМ новине 0

протест синдиката полиције, акција
У знак протеста због убиства Стевана Синђелића, припадника Жандаремеријем Безависни полицијски синдикат Србије, организовао је акцију "Један минут за наш живот".
...

Велики број радно ангажованих полицијских возила се одазвао позиву Независног полицијског синдиката Србије и данас, у минут до 12, огласио звучном и светлосном сигнализацијом у знак протеста због недавног убиства припадника жандармерије Стевана Синђелића и учесталих напада на полицајце.

“НПСС се захваљује свима који су подржали овај протест и исказали спремност да се боре за заштиту својих и живота својих колега. НПСС ће наставити да спроводи акције како би подигао углед полиције у друштву, како би сачувао животе полицајаца и помогао им да раде у најбољим могућим условима”, навео је Милош Јеленковић, заменик председника
НПСС.


“Надам се да ће ова акција “Један минут за наш живот” уродити полодом и да ће надлежни учинити све како би се заштитили животи запослених у МУП-у, свих оних људи који штите у чувају нашу државу”, закључио је Јеленковић.


 

Инфо НПСС! / Славица Јовановић


Припремиле: КМ новине


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине