Вести:

четвртак, 4. септембар 2014.

Ако желите да се бавите високим криминалом а останете недодирљиви - кољите и убијајте Србе, као што се то ради на КиМ

четвртак, 4. септембар 2014. | КМ новине 0

Беда и јад потлачених српских органа гоњења. Не може се описати речима у довољној мери колико су српске жртве, српски народ и српске институције гоњења и правде понижене од Европских институција "права".
...
Пошто је лоциран у Холандији данас имамо информацију да се спрема за бекство. Пошто се пакује, а то је најгори део знате већ како је то ишли сте на одмор, гаће, чарапе, пешкири, алат за рад, контејнери за свеже извађене органе, уффф... Да му нисам у кожи.

Хирург из Турске, Јусуф Гомез, називан и многим другим епитетима како би се нагласила његова монструозна природа да отетим Србима ваде органе зарад илегалне продаје и трансплатације, слободан је човек. Слободнији од сваког Србина на Косову и Метохији!


Трубите јаче, јаче, трубите боље, опет ће Јусуф по Косову да коље!

Гуглајући из Бог зна којих побуда, на интернету можете наћи и хирурга који, буквално, оперише по кућама и одстрањује органе зарад високог профита. 

То он не ради од јуче, зна се да ради од 1999. године и то српским жртвама киднапованим од Шиптара, директних потчињених Хашиму Тачију а понеки и Рамушу Харадинају. Битно је једино да су "Срби више уз Харадинаја" јер им је досадило десет година активне службе Хашиму Тачију. А и неко са Запада данас има другачији поглед на ствари. Наравно да нема везе што знају да је он директно одговоран за убиства и несреће бедних Срба. Одговоран као починилац док су инспиратори пре свега људи са Запада. Игром случаја они које данас српска власт, Александар Вучић, Ивица Дачић, Томислав Николић и остали нижег ранга, сматрају за легитимне и себи равне преговараче. Не можете им бити равни јер су они зарад својих циљева нанели много несреће српском народу а ви сте, зарад њихових интереса, наставили да наносите несрећу свом, српском народу. То није исто. Чак би се и Шиптари морали запитати да ли сте ви из Београдског клана власти, уопште достојни да са њима седите за преговарачким столом. Вероватно вас трпе јер им помажете у ономе што без вас не би могли да остваре и заокруже своју државност.

Ето, нашао се неко из Тужилаштва за ратне злочине, ко не прима наређења директно од европских фашиста као што то раде Бруно Векарић, Владимир Вукчевић, Вељко Одаловић и бескрајно понизни Александар Вучић, те је искористио свој положај да злочинца пронађе.

Можда ће он и одговарати за својеврсну злоупотребу положаја јер када узнемирите господина који од "Жуте куће" живи у вили у Холандији од 2 милиона евра, има светски чувену репутацију хирурга и пријатеље у највишим европским круговима "закона" и "правде", не можете а да не сносите санкције! Јер замислите кога све морате да познајете да би сте због интерполове потернице из Турске и Јужне Африке, побегли и сакрили се - у Холандију а притом наставили да се бавите истим послом због кога сте гоњени од светских органа гоњења. Ваљда му то успева јер барем са органима, руку на срце - уме.

Док се то српско мизерно њушкало није појавило господин др Јусуф Сомез, је у духу европске демократије и пословних трендова садашњице, имао и своју интернет страну како би сте што лакше ступили у контакт са њим. Медији додуше не говоре о томе где је имао своју страну, да ли независну, на друштвеним мрежама, И-беју или Амазону.цом.

И шта се деси? Српско њушкало лоцира господина који се није ни скривао а Еулекс то разгласи медијима правдајући се да су свесни "наслова у медијима да је господин др Јусуф у једној светској метрополи".

Пошто је српско Тужилаштво за ратне злочине у одличној сарадњи са онима који су те злочине и чинили, конкретно такозваним "Косовским ратним тужилаштвом", они су их обавестили о томе где се њихов човек налази.

Ми заостали и примитивни Срби имамо среће да Запад има разумевања за нашу умишљеност поводом извесних гласова који траже некакву правду за некакве српске жртве. Уместо да будемо бескрајно поносни што су нас удостојили да нас растргну (пошто смо Срби не може бити да смо ни криви ни дужни, узмите се у памет) и, попут свињског инсулина, уграде у тела европске господе која су при том и дебело платила за те исте услуге.

Па, замислите ви бедни и гладни Срби колико то кошта! А који се тек порез плаћа на вилу од два милиона евра у Холандији!!! И ето, због вас господин др Јусуф Гомез сада мора да иде из Холандије. Остаје само нада да ће правда бити задовољена а штета због неплаћеног пореза Холандији бити некако измирена! Па, онда кукате због органа...

А лепо је рекао Американац Вилијамсон да "нема доказа" осим за шачицу (да ли је у питању дечија шака или мала количина такође није наведено) случаја да је било трговине органима отетих Срба. Што сте морали да реметите светски мир!?

Зато, следећи пут када га лоцирате - тишина тамо!


Иван Максимовић


Припремиле: КМ Новине 

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине