Вести:

среда, 15. децембар 2021.

Данска ће изнајмити 300 затворских места на Косову и Метохији

среда, 15. децембар 2021. | КМ новине 0

Наслов

Влада Данске је са неколико водећих партија договорила нови споразум о финансијама затворских јединица од 2022. до 2025. године у вредности од четири милијарде круна.

Данска ће изнајмити 300 затворских места на Косову и Метохији!



У оквиру споразума одлучено је да ће покушати да изнајме 300 затворских места на Косову и Метохији, која ће се користити за лица која се налазе у данским затворима а осуђена су на депортацију, наводи данска Влада у саопштењу за јавност.

Данска Влада је принуђена да учини нешто у вези са недостатком места у затворима и затворским службеницима.

Ник Хекеруп
- У КПЗ-у нам недостаје око 1.000 места до 2025. године и са поносом могу да кажем да споразумом заједнички решавамо обавезан задатак, изјавио је дански министар правде Ник Хекеруп у саопштењу за јавност.

Поједини борци за људска права већ сада изражавају бојазан да ће косовски сепаратисти бити у стању, или просто желеи, да затвореницима обезбеде онај ниво људских права каква су им загарантована у Данској.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др мед Јасмина Пеев: Рат без оружја, c графенoм и лажима - КМ Новине

Свакодневно смо бомбардовани контрадикторним вестима с разних поља. Испарише многе историјcке ''истине''. Уметничка дела су постала гадна - a и сâми њени ствараоци их сматрају ружним (Picasso, Abramovic...). 'covid - мере'' претворишe у невероватно застрашивање - концентрациони логори за здраве не-вакцинисане људе се представљају као нормала у Аустаралији!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Бака са КиМ која је добила батине а мора још и у затвор коначно привукла пажњу медија - КМ Новине

Ову жену од 75 лета суд у Гњилану је осудио на казну од 50 евра или три дана у затвору јер је, како стоји у пресуди, реметила јавни ред и мир кад је из своје баште истерала стоку чији је власник Албанац. Он ју је тада и претукао, али то судији није било важно.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

''Требало је убити британског 'географа' на граници са Авганистаном'' - КМ Новине

понедељак, 1. јун 2020. | Уреднички колегијум Одговор Руског цара Краљици Викторији након инцидента са двојицом Британаца На граници Руске империје са Авганистаном у Средњој Азији 80-их година 19. века, козачка патрола предвођена есаулом (козачки официр у рангу мајора) налетела је на наоружану банду шверцера-туркестанаца. После кратке борбе преживели су се предали козацима.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине