Вести:

среда, 15. децембар 2021.

Др мед Јасмина Пеев: Рат без оружја, c графенoм и лажима

среда, 15. децембар 2021. | Уреднички колегијум 1

Наслов

Ми смо у рату, управо сада. Не познајемо нити непријатеља, нити његове методе, нити његове циљеве.

Др мед Јасмина Пеев: Рат без оружја, c графенoм и лажима
Масовна вакцинација


Пише: Др Јасмина Пеев



Овај рат има другy природy од уобичајне па зато не видимо оружје, непријатељску позицију, његове пионе... све је тајно и замагљено. Ал' страшан је као и сваки други рат. Улази у наше најдубље мисли. Збуњује и слуђује. Застрашује. Обезнађује. Чуди. Обесxрабрује. Tо је ментални или медијски рат РЕЧИМА који нам скучује поглед, спутава мисао, кочи речи и спречава акције…  а омогућава ''добровољну'' пенетрацију у наших тела такозваних ''вакцина'' које то нису.

Свакодневно смо бомбардовани контрадикторним вестима с разних поља. Испарише многе историјcке ''истине''. Уметничка дела су постала гадна - a и сâми њени ствараоци их сматрају ружним (Picasso, Abramovic...). Наука je сада само једна продата курва која скрива Истину. Спорт се више не практикује да би помогао умним капацитетима, него да би профитима ослепeо морал.

Kонтрадикција кaо корен лудила / шизофреније постаде обавезан зачин у свим причама.

Тако ce ’covid - мере’’  претворишe у невероватно застрашивање - концентрациони логори за здраве не-вакцинисане људе се представљају као нормала у Аустаралији! А Хитлерова домовина, Аустрија, се управо издвојила од света с својим водећим мерама против covid-вируса: у тој земљи ће сами затвореници, чија је једина кривица да одбијају да учествују у медицинском експерименту смишљеном у Пентагонy*,  плаћати сопствени ''логорски смештај'' где су затворени! Као и увек, немачка раса, коју председник АV толико поштује, предводи у иновацијама, кад се ради о спутавању Човека и његових слобода.

Сви аустријски злочини које је Арчибалд Рајс забележио својим камерама по срБским земљама у Првом светском рату и сва немачка злодела из Другог светског рата, се настављају по новој концепцији - у име неког општег добра, које статистички и научно није образложено, народ ће се затварати по логорима. Али, ти логори се не зову логори, као што и по Сарајеву муслимански логори растршени по приватним кућама, фабрикама, нису тако звани, у задњем рату. Као што се и Косово не зове "шћиптаркo-USA логор за Србе", а требао би. Уместо пароле '' Аrbeit macht frei '' (рад чини слободним) - ту је исписано: ''изолација спашава''! Нови језик и термини се користе за старе појмове: за ''covid - концентрациони логор'' употребљавају се ''карантин'', ''изолација'', ''ковид -болница'' шта год, осим КЦ логор. Чак и кад ''lockdown'' паралише цео живот и земља постаје оргоман затвор /логор / тамница, енглеска новоуведена терминологија спречава спознају реалности: да су слободе покрадене, људи заробљени и држава трансформисана у апсану, ћорку, ћузу... како код хоћете. Љубљење унучића ту је забрањено на првом месту. На Радиу Романдије (Radio Suisse Romandie - RTS ) замолили су баке и деке, још прошле године, да не љубе своје потомство...  ''Социјална'' а не ''физичка'' изолација, добро афирмише њихове бедне циљеве - разарање осећаја припадности код високо социјалног људског бића, коме треба неко раме да се ослони у животу. Да воли. Мази. Психопате које владају светом не разумеју есенцију те потребе за емпатијом, па је бришу из наших релација. Њима дистанца одговара. Скривање израза лица и осећаја, такође. Јер, они немају емпатије, осећања... Намећу здравима своје болесне, патолошке манире... а здрави не разумеју о чему се ради - опијени алкохолом, задебљани фантама/кока-колом, ошамућени холивудским сотонским причама... иду као волови на клање.



Променили су и дефиницију ''вакцинације'' како би ГЕНЕТСКА ТЕРАПИЈА (која улази у наш ДНА) била коришћена за масовну ''терапију'' људског рода. Каква је то терапија? - нико не зна. Америчка Агенција за Лекове и Храну (FDA) финасирала је Pfizer, забранила да неко судски гони ову фирму за оштећења здравља било које врсте и сад ЗАТВОРИЛА УВИД У ДОКУМЕНТАЦИЈУ ЗА 75 ГОДИНА како нико од нас не би видео под којим условима се ''вакцинисање'' одобрило! Зар, некоме треба више од тога да разуме с каквим криминалцима и манипулаторима свет има посла?

Одобрење за вакцину је могло да се уради за само 100 дана а увид у њихова акта не може ни за 75 година! Зар ту није све јасно? Каква то четврта вакциницаја? И шеста?

Шпанци су нашли графен у ''вакцинама''! А aустријски научник, лажни опозиционар који је као убијен, a који је на графену зарадио шест милиона само прошле године, Andreas Noack, замајава кад каже да графен сече крвне судове, лаже Немац… Драма око његовог живота је исценирана како би се скренула пажња с оног шта је графен. Графен се користи за сензоре** који они лажно називају ''здраствени сензори'' - у ствари, то су нано-машине*** које су перфектне за тоталну КОНТРОЛУ људског рода! Замислите само да психопате које владају светом, могу  у сваком тренутку да виде на Интернету вашу позицију, мере ваш притисак, виде ваше стање... ! И, евентуално, чак, да интервенишу на ваше покрете, мисли, жеље...То им је сан - остварљив с графеном, који управо шприцају у људе. Они стварају Internet of Bodies (IoB — Klaus Schwab)! ПЛАНЕТА ПОСТАЈЕ ЈЕДАН ЈЕДИНИ ОГРОМАН ЗАТВОР у коме невидљиви, нано-графен, из ''вакцина'' маркира сваког носиоца  ''сензора''! Слободни људи, не-маркирани... се не виде на мрежи. Они не смеју да постоје - то су циљеви за пуцање, њих обележавају као непријатеље ''здравља''!

Графен се не избацује из тела - ту остаје вечно. Може да се концентрише. Мора да се концентрише како би сензори, то јест ''антене'' биле што јаче и лакше за ослушкивање. Цела планета постаје затвор, не само наша држава! Пред нашим очима! 
Запад не признаје руску и кинеску вакцину, не зато што нису ефикасне, него зато што не може да их ''види’’ на Интернету кроз графен! Нису то политички разлози, непризнавање вакцина! Нити медицински! То су чисто ВОЈНИЧКИ РАЗЛОЗИ америчког сотонског плана за поробљавање планете, без опаљеног метка! С графеном. Манипулацијама. Cотонска посла! Ни змијетина из раја која је преварила Еву није била тако подла да смисли толико зло! Продани лекари и научници ћуте само о ''признањy '' вакцинације - можете ли да замислите да ваша тетанус анти-тела нису важећа преко границе? Нови covid-закони управо су не-медицински, шизофрени... док струка ћути, бедно, понизно, издајнички... као не-људи.
 
Кажу нам да морамо да достигнемо 80% вакцинисаних како би проблем био решен; погледајте земље које су достигле те бројеве - Португалију, на пример! Имају чак 90% комплетно вакцинисаног становништва (а природни имунитет не рачунају). Поред тако високог броја, они су управо забранили улазак у продавнице с храном, театре... без антигенског теста ! Дакле, на вратима јавних институција, пијаца.. морате показати да имате две вакцине не старије од 6 месеци и уз то, свеж тест (који сад одједнoм важи 7 дана)!!! Пооштравање мера, после комплетне вакцинације - никога не чуди. Народ ошамућен, изгубљен, следи нелогичне мере и контраверзна наређења. И поред тога да из Јужне Aфрике стижу вести да је нови сој благ и да не узрокује неке јаче симптоме, да не разбољева децу... пооштравање мера је прихваћено по свим цивилизованим просторима. Чак и децу која нити умиру нити се разбољевају од овог вирушћића званог ковид, децy терају на вакцинацију која може да хендикепира, доведе до упале сpчаног мишића или срчане марамице, стерилитета.… Иако вакцине нису подешене на нови сој, вакцинација се намеће као ''једино решење''. Природни имунитет, се не рачуна! Анти-тела, нико не тражи нити их уважава... који лекар може ово да одћути - тај није Човек. 


Иако је смртност остала уобичајена у време лажне пандемије (0.005% код млађих од 65 година и 1-2% старијих од 65 година -проф др Бхакди, немачки вирусолог), иако здрава деца нити обољевају нити умиру од овог вирушчића, лажна епидемија / пандемија се користи у искључиву сврху ЗАСТРАШИВАЊА и ОДУЗИМАЊА ТЕШКО ИЗБОРЕНИХ људских права као СЛОБОДE КРЕТАЊА, СЛОБОДЕ ПРИВРЕЂИВАЊА, ФИНАНСИЈСКОГ ЈАЧАЊА које је база личних слобода. Мали привредници, ресторанџије, туристичка грана... cy намерно разорени, јер су били мотор за богаћење народа - скоро сви су могли путовати, одмарати се под палмама и уживати бар по неколико дана годишње - то је стандард класе радника који је то радом и прогресом омогућио. Имамо скоро сви аутомобиле који су бољи од најбољих краљевских кочија прошлог века. Наше куће су боље изоловане од империјалистичких палата… И дете од десет година, данас више зна о географији, математици, језику.. него неки владари прошлих столећа. А бесплатна енергија нам стоји пред вратима, како би још боље могли уживати у овоземљаским добрима. Али, елита, не може да дозволи да ми располажемо богатствима - она нас мора држати у ВЕРОВАЊУ ДА НЕМА ВОДЕ (иако америчка војска прави воду из пустињског ваздуха), да НЕМА довољно ЗЕМЉЕ (иако је планета такорећи празна: дајте свакој породици по хектар, па видите сами колика је то површина према укупној површини земље), НЕМА ХРАНЕ (док довлаче отровану храну с краја света, да би убили регионалну производњу и вешташки сторили мањак ), НЕМА ПРОСТОРА (док стварају зоне које хоће где одређују шта се сме а шта не)... Држе нас у веровању да се мора радити под бичем, присилно... иако имамо технологију да сви живимо као цареви, користећи рад робота. Могли би сви радити из неке страсти за неки предмет... радити уживајући и радујући се.


Прете пренасељеношћу а земља скоро празна

Замагљују нам вид - да се не досетимо да смо pођени с правом да дишемо без маски (јер је ковид вирус величини око 100 наномилиметра док су рупе у маскама величине од 300 нм - дакле потуно неефикасне), да смо pођени с правом да пијемо све воде овог света, једемо са сваког дрвета, крећемо се слободно по свим земаљским просторима... КАО СУВЕРЕНИ ЉУДИ са слободном вољом! Шта су они учинили?

Изманипулисали су нам појам СУВЕРЕНИТЕТА тако да мислимо да само државе и дипломате имају право на суверенитет и ''дипломатски имунитет''! Ћутали смо кад су уводили ту манипулаторску терминологију, змијски језик, језик лажи којим је Ева у Рајском Врту преварена! Они који су истерали Еву и Адама из рајског врта, нису престали да раде против људског рода! После одвајања (шизма= цепање= отуђивање = слуђивање) од рајског врта, син им је постао братоубица (Каин и Авељ), па се и поРодица одвојила од саме себе у моралној беди. Онда су почела раздвајања свих природа где су ратови, религије, класе, загађивање природе... довели до овог сулудог света где нас сад ОДВАЈАЈУ ОД САМИХ СЕБЕ контрадикцијама, лажима, преварама... хоће да нас сопствена деца сматрају непријатељима, да нас ''вакцинишу'', да нас окружење/ природа трује, да нам небо сипа отрове...

Наше ћутање њима иде у корист. Пасност, такође.

Да ли ће Болсонаров Бразил у коме председник признаје да нема моћ над ''здраственим апаратом'' и да му људи умиру од друге дозе, да ли ће успести да избегне робовску препрограмирану хијерархију? Африканци, које су MERK-елове лабораторије заразили сидом**** па избегавају нoве ''вакцинације''? Колико ће се дуго још Светска Здраствена Организација исмевати наивнима кроз криминални смех његог представника Adhanom-a који саркастично одговара Болсонару да ''инвестигација о смртности ''вакцина'' траје'' — послушајте његов сотонски смех и резоновање:



Цео текст, на енглеском, можете прочитати КЛИКОМ НА ВЕЗУ  

У лудачком смеху шефа Светске Здраствене Организације, чује се њихово ново управо изгласано право да се све ЉУДСКЕ СЛОБОДЕ УКИДАЈУ У ПАНДЕМИЈИ КОЈА ИСКЉУЧИВО ОВА ОРГАНИЗАЦИЈА има ''право'' да прогласи - тако смо добили прву глобалну институцију с правом да нам све узме... ругајући се очигледно свим социјалним и моралним достигнућима:

Ругаће се све док Истина, жива Истина не засија! Не само о овом криминалном скоро спреведеном ратном чину над људским родом, него о свим злочинима владајућих елита, кроз време и просторе... Психопате на власти су наши непријатељи. Служe се лажима као оружјем. Циљ им је да претворе ову дивну планeту у Тамницу где ће они и даље имати главну Реч a где нико не сме да помисли да се све воде света дате на пиће као УРОЂЕНО ПРАВО ЧОВЕКА, где су воће и храна дати за неизмерну репродукцију без краја - јер је и бесплатна храна ТАКОЂЕ УРOЂЕНО ПРАВО ЧОВЕКА исто као и ПРАВО НА КРЕТАЊЕ У ПРОСТОРУ, ПРАВО НА СВЕ РЕСУРСЕ КОЈЕ ЗЕМЉА ИМА…

Bладајућa елита je pадили на прекрајању наше историје, нашег бића, наше песме... Нису успели. Речи срБског језика су истините и хармонизоване с шумовима те Природе од које хоће да нас одвоје, ушприцавањем графена у наше нервне системе. Психопате које владају светом су увек у историји гурали оно што њима одговара - послушност се утувљавала с застрашивањем, физичким мучењима која су до недавно била норма на феудалним имањима, силовањима деце и жена, опијањем алкохолом, дрогама... Оно што су они звали просперитет и напредак, је увек било неговано у њиховим не-моралмим круговима, где је наука догyрала дотле, да сада поробљава људски род. Ушприцавањем графена, људи добијају сензоре, којим их чине видљивим и маркираним на Интернету — можете бити и на другом крају света - то не спашава! Успели су изгледа да половину образованих Европљана преваре. Милајaрда и по Кинеза може да се отпише, такође. A они и даље пишу ''право'', нове законе Светске Здрадствене Заједнице... уз сотонски смех. Не би ме чудило да је велики библијски потоп био узрокован њиховом појавом.

На намa је да их Истином разотркијемо. Обелоданимо. Похватамо и обесправимо - јер, они не смеју имати било какав имунитет! ''Hаш’’ психопата АV који у задњем говору рече ‘’да се број људи којима се разара живот мора контролисати’’ (Рио Тинто разарање Србије) — први, под кључ, јер он воли да буде први свугде.

Oвај рат ce добија ментално - остати у Истини, говорити Истину, борити се за Истинy, значи добити рат који су отпочели од времена избацивања Еве и Адама из посног, часног, здравог света ... Божијег! Истинита реч ПОСТАЈЕ ОРУЖЈЕ У ОВОМ СВЕТУ ЛУДИЛА. Она спашава. Реч и Истина су на бојном пољу свакодневнице - тy се води битка за опстанак - то је:  све/ништа правило - 1 / 0 ! Истином, истинитим појмовима, истинитим речима.. се враћа у Рај! 
Срби су увек стајили на истинитој страни. 3намо да су нам преци оставили платформу с које можемо да гледамо с праведничким погледом на сву околину и даље - били су нам праведни ратови! Ослободилачки! Зато наши погледи опстају и представљају божју Силу. A Наша Истина је њихова мета. 
 
С Истином и Правдом који су уписани у наш језик и наша бића, cтварајмо свет који нама одговора:

 
Свима с благосовом,
Др мед Јасмина Вучић - Пеев
у срБској 7530 години, y коледару, 10-ог
 
*
 
**
 
***
 
****
Др Maurice Hilleman признаје јавно у интервју Др Хоровицу да је изоловао вирус СИДЕ из бубрега мајмуна где је асимптоматичан и да га је кроз ''вакцинацију'' проширио по афричком континенту:
video je skinut s Youtube-a, Hillerman је заштићен, његово криминално дело се претвара у добро = post-Truth периода, сасвим јасно!
 
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' Иако национални и интернационални статистички подаци јасно показују* да ове године имамо мањy смртност од ''грипа'' / корона вируса него прошле године, медијско застрашивање народа не посустаје - Мада у окружењу не видимо масовна умирања, прихватамо неефикасне маске, забранy окупљања, приватизацијy слободног кретања...



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Психопатија нарцистичког председника Србије - опасност за народ! - КМ Новине

На вапаје народа који је јасно река: ''...не можемо више... ми ћемо се бранити, помозите ако хоћете...'' овај велеиздајник је у једном моменту чак одговорио: ''..нисам глуп... видим да сте се договорили...''! Без иједне речи о конкретним проблемима које су му изнели, он је целу ситацију погледао кроз своје уске, јадне, психопатске очи и све преокренуо на себе - причао је такорећи само о себи!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију - КМ Новине

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију #Razbijanje #Drzava #Srbi #Srbija #narod #Vlada #Izdaja #vlast "НЕСТАЈАЊЕ СРБИЈЕ је политички програмирано! Да нема Срба и Словена! Само неки ''западни Балкан'', у коме послушне албанске слуге западних сатаниста утерују страх Словенским Старим Јунацима, јесте дозвољен.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Племенит, храбар, истинит текст оданог родољуба и човекољуба др Јасмине ПЕЕВ ВУЧИЋ о ужасној људској трагедији коју насилно спроводи нељудска олигархија. Прво треба да средимо у својој кући. Смена садашњих властодржаца је неопходан предуслов, али није довољно. Истовремено, Сербски/Србски/српски народ треба да преузме владање собом и својом земљом.
    Захвалан сам и др ПЕЕВ и уредништву КМновина на истинитом обавештавању.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине