Вести:

петак, 19. фебруар 2021.

У синоћном нападу оштeћено седам возила фирме ''Џо травел''

петак, 19. фебруар 2021. | Уреднички колегијум 0


У синоћном нападу оштћено седам возила фирме ''Џо травел''

На два паркинга а готово у исто време, непознате особе оштетиле су синоћ возила фирме "Џо травел"

На два паркинга а готово у исто време, непознате особе оштетиле су синоћ возила фирме "Џо травел" #Џо #Травел #ЏоТравел #Напад #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Један од оштећених аутобуса
Возила аутопоревозника ''Џо травел'' из Косовске Митровице, која с уредно била паркирана у Косовској Митровици и на паркингу недалеко од града, била су синоћ мета напада.

За сада непознате особе оштетиле су ветробране, односно предња и бочна стакла на возилима ове фирме.

Власник фирме, Горан Антић, каже да је штета процењен на вредност до 10.000 евра! Антић је за КМ новине навео да му никакве претње нису стизале, односно да га нико није звао да му прети нити му је на било који начин упутио било какве претње. Није у завади ни са ким и не зна зашто би се ово догодило.

Да није очекивао може се видети и по томе што су возила била паркирана на обележеној површини али без посебних мера заштита јер се веровало да за тим нема потребе.

Ово ће се значајно одразити на посао фирме која, као и многе друге, отежано послује због актуелне ситуације.

Такозвана "косовска полиција" је извршила увиђај али се не очекује било какав резултат будући да до сада није решен ни један случај озбиљнијих напада.

Слика може припадати активности у природиСлика може припадати активности у природиСлика може припадати активности у природи


Слика може припадати активности у природиОпис фотографије није доступан.
Слика може припадати активности у природи
Слика може припадати body of water Опис фотографије није доступан.Слика може припадати дрво и активности у природиСлика може припадати активности у природи
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

''Џо травел'' свакодневно обезбеђује бесплатан превоз на протестe за спас Грачанице у Београду - КМ Новине

недеља, 13. март 2016. | КМ новине Џо травел из Косовске Митровице обезбеђује бесплатан превоз за све оне који желе да се прикључе протестима у Београду за спас Ваљевске Грачанице.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Грачаница: Дечака ударио аутобус, ''Српска листа'', у виду помоћи, увалила шиптарске личне карте! - КМ Новине

Грачаница: Дечака ударио аутобус, ''Српска листа'' им у виду помоћи увалила шиптарске личне карте! #Gračanica #Kosovo #Metohija #Srbija #Srpska lista #Srbi #Beograd #Vlast #Izdaja За неверовати је да Срби у локалној шиптарској власти, али и у локалним медијима, користе и саобраћајне несреће да би албанизовали преостало српско становништво!ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Kосовскометохијским Србима пуца кичма - КМ Новине

Иван Максимовић: Kосовскометохијским Србима пуца кичма #Косово #Метохија #Србија #Издаја #Вучић #Режима #Кичма #Бескичмењаци #КМновине #Магазин_Таблоид Имати власт над Србима на Kосову и Метохији чини се да је изнад свих приоритета, барем судећи по "улагањима" у покушај да се та власт у покрајини очува.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.