Вести:

петак, 26. фебруар 2021.

Лапље Село: Син Ненада Рашића крвнички туче другу децу (ВИДЕО)

петак, 26. фебруар 2021. | Уреднички колегијум 0

Лапље Село: Син Ненада Рашића крвнички туче другу децу (ВИДЕО)

Туча међу ученицима школе у Лапљем Селу, енклава Грачаница, изазвала је велике политичке размирице захваљујући лажима које су експресно сервиране у медијима.

Туча међу ученицима школе у Лапљем Селу, енклава Грачаница, изазвала је велике политичке размирице захваљујући лажима које су експресно сервиране у медијима. #ЛапљеСело #Туча #Политика #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev


Ради што потпунијег сагледавања истине, КМ новине објављују снимак на коме се види син Ненада Рашића, у сивим панталонама и црној јакни, како с леђа напада и крвнички туче другу децу. Толико жестоко и мучки да чак и његови пријатељи прилазе да га раздвоје.


Дечак се вероватно осилио јер је његов отац, Ненад Рашић, због издаје веома цењен међу одређеним шиптарским круговима а захваљујући издаји про-сепаратистичке странке “Српска листа” коју је основао Александар Вучић, Шиптари су добили сву власт над Србима на Косову и Метохији те је сада важно шта мисле Шиптари а не Срби!

Сведоци и аутори који су КМ новинама доставили снимак огорчено истичу да се мора нешто учинити пoводом политичке злоупотребе туче која није имала директне везе са Николом Рашићем, сином шиптарског политичара. Али због буке која се дигла такозвана "Косовска полиција" је притворила другу српску децу која нису имала никакву политичку залеђини и будући без икакве заштите, представљају "одличне" жртвене јарце који ће одговарати како би неко показао да "ради свој" посао и задовољио алаве политичке апетите.


Ненад Рашић

Касније је потврђено да се ради о договореној тучи а не, како је експресно јављено, нападу на сина “политичара”. Тај “политичар” у оквиру илегалног система шиптарских сепаратиста, Ненад Рашић, покушао је да убере политичке поене нападајући другу про-сепаратистичку опцију “Српску листу”. Суштинске разлике међу њима нема, и једни и други се залажу за издају Косова и Метохије.

У целој овој ситуацији страдаће невина српска деца и то због међусобног сукоба "политичара" а у ствари издајника.

Син Ненада Рашића, Никола, за кога присутни кажу да је био најагресивнији и да је повредио другу децу, није био притворен за разлику од српске деце која нису имала политичку заштиту.



ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

На НАТО семинару у Београду ''званичници'' тзв ''Косова'' - КМ Новине

четвртак, 02. април 2015. | КМ новине На НАТО семинару који се одржава у скупштини Србије учествују и „званичници Косова" Зенун Пајазити и Ненад Рашић. На одржавању семинара између представника Парламентарне скупштине НАТО пакта и народних посланика у Народној Скупштини Републике Србије присустовали су званичници самопроглашеног тзв ''Косов'а', Зенун Пајазити и Ненад Рашић.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Сабирање Вучићевих Срба, одузимање српске земље - КМ Новине

Иван Максимовић: Сабирање Вучићевих Срба, одузимање српске земље Напредњачка Србија успешна је у само једној области, сламању сопствене државности. Због тога не може а да не забрине сваки потез који повуче влада нарочито они за које сазнајемо путем медија а иза њих стоји Александар Вучић.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине