Вести:

недеља, 13. март 2016.

''Џо травел'' свакодневно обезбеђује бесплатан превоз на протестe за спас Грачанице у Београду

недеља, 13. март 2016. | КМ новине 0

Џо травел из Косовске Митровице обезбеђује бесплатан превоз за све оне који желе да се прикључе протестима у Београду за спас Ваљевске Грачанице.

Џо травел свакодневно обезбеђује бесплатан превоз на протест за спас Грачанице у Београд, Joe, travel, Kosovska, Mitrovica,
Аутобуси или комбији полазе свакодневно, правац кретања Ибарска магистрала. резервације на телефон 065 81 80 160
У знак подршке свима који протестују против потапања Ваљевске Грачанице и траже испуштање бране Стубо - Ровни, као једини начин да се сачувају најбогатији српски извори пијаће воде, превозник из Косовске Митровице ЏО ТРАВЕЛ (Joe Travel) обезбедио је бесплатан свакодневни превоз до згаде Владе у Београду.

Поласци су из Косовске Митровице сваког дана у 10.00 часова, одакле ће у зависности од потребе кретати аутобуси или комбији. Можете се прикључити дуж целе Ибарске магистрале а линија пролази кроз Краљево и Крагујевац. Повратак из Београда је у 17.45 часова, а место можете резервисати на телефон: 065 81 80 160

Ове бесплатне карте су једнодневне а ради спречавања злоупотребе оверавање ће се вршити под присмотром оца Антонија или коме он тај задатак повери.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине