Вести:

четвртак, 13. фебруар 2020.

АРХИВА КМ Новина: 13. фебруар 2015 - 2019

четвртак, 13. фебруар 2020. | Уреднички колегијум 0

Из архиве КМ новина на дан 12. фебруар 2015. - 2019. - Лакше је сагледати промене када их посматрамо скупа.





















Петак, 13. фебруар 2015. | КМ новине

Д. Добрић: Срби на КиМ очајни јер су у Бриселу, после 101 године, изгубили државност (видео) - КМ Новине

Правосуђе на Косову и Метохији је и споразумом прешло у надлежност институција лажне државе Шиптарских сепаратиста. Пре тога је угашена готово свака институција Републике Србије на простору покрајине. Остало је само неколико административних испостава које врше функцију курира докумената за област личних исправа грађана.

Борислав Комад: Језик у служби насиља - над Косовом и Србима - КМ Новине

Елементарна памет, не "висока интелигенција", налаже да се призовемо себи, а не белосветским тумачима који би да кроје оно што је нескројиво.

Мањи је грех не примити Христа него ли примивши одбацити га - КМ Новине

Владика Николај - Кроз тамнички прозор - поруке српском народу из логора Дахау Апостолско сведочанство је истинито и несумњиво, браћо моја. Кад би Пилат безбожник сведочио оно што апостоли сведоче, ко би поверовао? Јер је безбожник, а сведочанству безбожника нико не верује.

ПО ДСС: Медији не смеју да прикажу последњи чин Бриселске издаје - КМ Новине

Протеклих дана скоро сви електронски и штампани медији у Србији, изузев појединх сајтова, труде се да прикажу да је предаја правосудног система државе Србије на Косову и Метохији у руке самопроглашеној Републици Косово у интересу Срба и Србије, што је најобичнија лаж.



Субота, 13. фебруар 2016. | КМ новине

Документарни филм: ''Била једном кула Гарића'' (ВИДЕО) - КМ Новине

Ко су и какви Арнаути (Шиптари) показује овај филм, у свега 17 минута, на примеру породице Гарић која је остала усамљена, последња српска, после вишедеценијског прогона. Филм би пре свих требали да погледају млади Срби са Косова, који су се полакомили на слатке речи српских политичара и ушли у раље шиптарског "система" вукући за собом и народ, и сви они који мисле да се могу надати добром кад се зацари зло.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине