Вести:

петак, 13. фебруар 2015.

ПО ДСС: Медији не смеју да прикажу последњи чин Бриселске издаје

петак, 13. фебруар 2015. | КМ новине 0

Протеклих дана скоро сви електронски и штампани медији у Србији, изузев појединх сајтова, труде се да прикажу да је предаја правосудног система државе Србије на Косову и Метохији у руке самопроглашеној Републици Косово у интересу Срба и Србије, што је најобичнија лаж.
Уочљиво је да ниједан медиј у Србији не сме да каже голу истину да судије Срби треба да полажу заклетву испред председнице самопроглашене Републике Косово Атифете Јахјаге и да суде по "уставу" и "закону" сепаратистичке, парадржавне творевине "републике Косово". Изношењем ове истине јавност у Србији би сазнала да је потпис Александра Вучића у Бриселу по питању правосуђа класична национална издаја.

Преговорима по питању Косова и Метохије Запад је још једном понизио Србију. Најкооперативнији или народски речено најиздашнији у компромитацији српских националних и државних интереса су дојучерашње «србенде» и острашћени националисти, министри и четничке војводе из периода Милошевићеве владавине а који су данас на власти у Србији.

У одбрану Вучићевог споразума о правосуђу укључио се и Председник Србије, четнички војвода магистар Томислав Николић. Његова теорија којом ће наводно кроз Уставни закон Србије самопроглашену "републику Косово" крстити аутнономном покрајином спада у политичке небулозе. По том принципу може Председник Србије са чак и више аргумената да прогласи Црну Гору, Македонију, Босну и Херцеговину итд. кроз неки свој Уставни закон да су оне покрајине државе Србије. Ако је и од магистра много је.

Иначе током преговора Београда и Приштине јавност у Србији обасута је изјавама чланова српске делегације да су преговори тешки и да су они изложени провокацијама од стране Шиптара, да једноставно трпе увреде.

Србија је и од 2006. до 2008. године водила преговоре са Приштином али тада није било никаквих јадиковки и цмиздрења од стране београдске делегације нити споразума на штету државних и националних интереса Србије. Понајмање да су током преговора шефови делегација играли шах као што је то радио председник Владе Србије по писању Вечерњих новости.

У сваком случају председник Владе Србије Александар Вучић због предаје Косова и Метохије мораће кад-тад да одговара. Да ли појединачно пред истријом, Богом или народом или можда све скупа заједно показаће време. Издаја као кривично дело никад не застарева.



(Саопштење за јавност Покрајинског одбора ДСС-а)


 Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине