Вести:

Friday, February 13, 2015

ПО ДСС: Медији не смеју да прикажу последњи чин Бриселске издаје

Friday, February 13, 2015 | КМ новине 0

Протеклих дана скоро сви електронски и штампани медији у Србији, изузев појединх сајтова, труде се да прикажу да је предаја правосудног система државе Србије на Косову и Метохији у руке самопроглашеној Републици Косово у интересу Срба и Србије, што је најобичнија лаж.
Уочљиво је да ниједан медиј у Србији не сме да каже голу истину да судије Срби треба да полажу заклетву испред председнице самопроглашене Републике Косово Атифете Јахјаге и да суде по "уставу" и "закону" сепаратистичке, парадржавне творевине "републике Косово". Изношењем ове истине јавност у Србији би сазнала да је потпис Александра Вучића у Бриселу по питању правосуђа класична национална издаја.

Преговорима по питању Косова и Метохије Запад је још једном понизио Србију. Најкооперативнији или народски речено најиздашнији у компромитацији српских националних и државних интереса су дојучерашње «србенде» и острашћени националисти, министри и четничке војводе из периода Милошевићеве владавине а који су данас на власти у Србији.

У одбрану Вучићевог споразума о правосуђу укључио се и Председник Србије, четнички војвода магистар Томислав Николић. Његова теорија којом ће наводно кроз Уставни закон Србије самопроглашену "републику Косово" крстити аутнономном покрајином спада у политичке небулозе. По том принципу може Председник Србије са чак и више аргумената да прогласи Црну Гору, Македонију, Босну и Херцеговину итд. кроз неки свој Уставни закон да су оне покрајине државе Србије. Ако је и од магистра много је.

Иначе током преговора Београда и Приштине јавност у Србији обасута је изјавама чланова српске делегације да су преговори тешки и да су они изложени провокацијама од стране Шиптара, да једноставно трпе увреде.

Србија је и од 2006. до 2008. године водила преговоре са Приштином али тада није било никаквих јадиковки и цмиздрења од стране београдске делегације нити споразума на штету државних и националних интереса Србије. Понајмање да су током преговора шефови делегација играли шах као што је то радио председник Владе Србије по писању Вечерњих новости.

У сваком случају председник Владе Србије Александар Вучић због предаје Косова и Метохије мораће кад-тад да одговара. Да ли појединачно пред истријом, Богом или народом или можда све скупа заједно показаће време. Издаја као кривично дело никад не застарева.(Саопштење за јавност Покрајинског одбора ДСС-а)


 Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.