Вести:

уторак, 20. август 2019.

Милован Бркић: Узнемирени картели

уторак, 20. август 2019. | КМ новине 0

"Неколико милијарди је изгубила балканска мафија последњим запленама неколико десетина тона кокаина. Трговина наркотицима је била најјача привредна грана неких балканских држава".

#Milovan #Brkić #Vučić #Kartel #Mafija #Magazin_Tabloid #Kosovo #Metohija #Srbija #кмновине
Милован Бркић


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Ближи се крај Вучићевој диктатури.

Мрак у којем нас оставља још дуго ће трајати. Лаж и само лаж постала је највећа врлина. Најмање 15.000 лажних диплома узели су припадници његове партије и са њима се попели до министарских места, постали државни секретари, директори јавних предузећа...

Акција безбедносних служби (ДЕА-а, ФБИ-а, Агенције за спречавање прања новца, Фронтекс и Еуропол...) приводи се крају. Сви су знали, нису веровали, да ће чишћење Балкана од најопасније мафије која је узела власт на овим просторима, бити икада окончана.

У акцији ''Фамилија'' ухапшени су и чланови Вучићевог картела, који ће довести и до његовог брата Андреја...

У овом броју Предраг Поповић објашњава како акције хватања балканских мафијаша успешно теку.

Неколико милијарди је изгубила балканска мафија последњим запленама неколико десетина тона кокаина. Трговина наркотицима је била најјача привредна грана неких балканских држава.

Борба за спас демократске Америке води се и на територији Европе, нарочито Балкана. Представници Демократске странке САД-а и фамилије Ротшилдових и Џорџа Сороша, који су окупирали Балкан, а потом га оставили на немилост Ангели Меркел, покушавају да оборе председника Доналда Трампа, који намерава да грађанима САД-а врати амерички сан, да у Европи, као стецишту хришћанске културе, успостави демократске поретке, са институцијама које осигуравају демократију и поштовање основних људских права и слобода.

Милијарде евра и долара прљавог новца улажу се у кампању против председника Трампа. Само снага обавештајне заједнице и оружаних снага, чува уставни поредак у САД-у. Балкански диктатори, иза којих снажно стоји подршка Сороша и демократксих сенатора, пружају подршку и кураже балканске диктаторе да наставе са сатирањем својих грађана. Бранко Драгаш описује стање финансија и банкрот Дојче банке и агресију ФЕД-а.

Балкански диктатори, међу којима је најгласнији Вучић, кешом плаћају своје менторе у Вашингтону и Паризу, нуде им бесплатно српску земљу, предузећа, воде, само да остану на власти, а председника Трампа виде као препреку на овом путу.


Kолико снаге треба да се оборе криминални режими, попут оних Еди Раме, Тачија, Харадинаја, Вучића, Заева, Бојка Борисова...


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД" 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/



Мирослав Паровић послао је 3. августа следеће сопштење: ''Извршни потпредседник Атлантског савета, Дејмон Вилсон је данас потврдио оно на шта ми из покрета указујемо већ дуже време, а то је да Америка улази у завршницу свог плана да на двадесет година од агресије на Србију заврши пројекат стварања „Велике Албаније". Понуда из САД јесте тзв. историјски споразум Срба и Албанаца који је ништа друго до у целофан упаковано разграничење. Уз разграничење САД нуди и довођење инвестиција, махом из домена прљавих технологија, тако да се од нас Срба очекује да продамо право на Kосово и Метохију за могућност да се запослимо у фабрикама у којима ће плата бити око четири стотине евра.

Ако власт прихвати Америка ће обезбедити тзв. златни мост преко којег ће се очувати актуелни политички естаблишмент, а што је недавни састанак на Факултету политичких наука јасно и показао. Са друге стране, ако власт одбије Американце више је него јасно да им се онда спрема одмазда и у том правцу је већ извршена сва припрема и за јасен су спремне бројне афере.

Ми Слободари сматрамо да је америчка понуда потпуно неприхватљива и да би евентуалним пристанком на њу држава Србија добровољно одлучила да престане да постоји. Ми смо става како је неопходно што хитније сести за преговарачки сто и направити неку врсту националног договора о заштити уставног поретка и права Републике Србије на целој територији Kосова и Метохије...''

Ово саопштење је писано, сигуран сам, у Вучићевом кабинету. Зар Вучић није довео странце са најпрљавијим технологијама, о чему можете читати у тексту Милице Грабеж?

Kо то подржава Србију да у свом уставно-правном поретку задржи оне који не знају више српски језик. Зар осигурање српских интереса (српске општине, манастири као заштићене енклаве, накнада Србији за задржану имовину на Kосмету) који нуди Бела кућа, није та заштита?

Kаква јадна подвала да на годишњицу бомбардовања Бела кућа жели створити Велику Албанију, када је Kосмет у хаосу, а Албанија у жестокој побуни грађана против власти. 




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Milovan #Brkić #Vučić #Kartel #Mafija #Magazin_Tabloid #Kosovo #Metohija #Srbija #кмновине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине