Вести:

понедељак, 19. август 2019.

Албанске полицијске снаге вршљају кроз села у Црној Гори, мештани се самоорганизују!

понедељак, 19. август 2019. | Уреднички колегијум 1

Неколико грађана села Ђулића у општини Андријевица обавестили су медије у Беранама о догађају који је изазвао велико узнемирење јавности у том крају, у пограничном делу са Албанијом.

#Албанија #Полиција #ЦрнаГора #Андријевица #Патрола
Фото: Илустрација






 
"На катуну Асанац, изнад Ђулића, приметили смо полицијску патролу из Албаније! Додуше, били су ненаоружани, али, симптоматично је да се баш сада појављују на нашој територији. Обавештавамо надлежне да ћемо се самоорганизовати и да више нећемо дозволити никакву контролу наше територије, па макар се са било ким Албанци договарали", казали су мештани Ђулића.

Из полиције је незванично речено да је реч о спровођењу договора између Црне Горе и Албаније, којим би се полиције две државе боље супротставиле организованом криминалу, пишу Новости.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Митрополит #Амвросије #Оставка #Мужеложник #Пропаганда #Слободаговора #Говормржње

1 коментар:

  1. Васојевићи, спрем те се спремте

    Албанске војне снаге, упале на територију племена Васојевића, општина Андријевица у српској Црној Гори. Ово сам јуче објавио на мом профилу и одмах сам био обрисан.Надам се да ви цењена редакцијо ово нећете брисати.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине