Вести:

петак, 8. фебруар 2019.

Девојчицу (16) на КиМ силовао наставник, па полицајац

петак, 8. фебруар 2019. | КМ новине 3

Албанску девојчицу (16) силовао је наставник а када је отишла у такозвану "косовску полицију" у Глоговцу да пријави случај, силовао је и припадник те службе.

#Vesti #Kosovo #Metohija #Srbija #Silovanje #Devojčica #Zločin #Abortus #Ubstvo
















Након што је објављена вест у шиптарској јавности на Косову и Метохији о шеснаестогодишњој девојци из Глоговца, која је сексуално злостављана од наставника, а потом тражила помоћ у полицији, где је такође злостављана, почели су протести. На њима се захтева да починиоци и надређени буду кажњени.

Према наводима заменик шефа истраге у Глоговцу је више од две године имао сексуалне односе и злостављао малолетницу млађу од 16 година, која је дошла у полицију да пријави да је сексуално злоставља њен професор. Сумња се и да је напасник натерао девојчицу да изврши абортус у ординацији једног гинеколога у Приштини. Колеге су стале у одбрану гинеколога јер се тврди да је жртва имала више од 18 година када је извршен абортус, преносе медији.

Такозвана "полиција Косова" саопштила је да су у Глоговцу ухапшени наставник и полицајац, за које се сумња да су починили кривично дело силовања, сексуалног злостављања и злоупотребе службеног положаја, они су задржани у притвору. 



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

3 коментара:

  1. Све то послати назад за Албанију где им је место - да сами себи суде по својим законима! Само далеко, далеко...

    ОдговориИзбриши
  2. Нестало коза

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине