Вести:

петак, 8. фебруар 2019.

Вучић у Врању не признаје границе ''државе Косово''

петак, 8. фебруар 2019. | КМ новине 0

Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ у Врању да, како је рекао, "не признаје границе државе Kосово", преносе медији.

#Vučić #Vranje #Kosovo #Metohija #Srbija #Rat #Albanci #Srbi





Међутим, Вучић је ипак истакао да је Србији потребан мир са Албанцима што је фраза коју често користи како би оправдао будући "споразум" који већ извесно време најављује а сам га оцењује као неповољан по Србију.

Он је на скупу у центру Врања, говорио у оквиру кампање „Будућност Србије“, наводећи да није сигуран да је компромис са Албанцима могућ, али да мир мора да се осигура.

„Требају нам десетине година слободног развоја и напретка, деца да мирно и слободно расту, да знају да имају мирну и слободну будућност“, рекао је Вучић и додао да Србија има модерну и озбиљну армију, али да јој сукоби нису потребни.



  ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ 

Вучић је лажној албанској држави на Косову и Метохији дао највише новца! - КМ Новине

Наметнута идеја о независности Косова и Метохије јача све више али, како изгледа, само - у Србији. Злочини којима је окупација јужне српске покрајине спроведена и до данас траје, код свих часних и правдољубивих људи, чије су земље учествовале у томе, изазива стид који не могу а да не признају у разговору са Србима.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине