Вести:

Friday, February 8, 2019

Јово Вукелић: Харадинај је најдрскији примитивни амерички каубој

Friday, February 8, 2019 | КМ Новине 0

Поводом одбијања илегалне владе у Приштини да укине таксе од 100 одсто на производе из Србије

#Ramuš #Haradinaj #Ameika #NATO #EU #kriminal #Teor #Podrška #Jovo #Vukelić #kmnovine
Рамуш Харадинај / Фото: Бета

  • Својим бахатим понашањем Харадинај се, тако изгледа, изругује целом свету и доказује свима, посебно својим покривитељима из САД, ЕУ и са Запада, какву су агресивну, сурову и примитивну личност избрали и подржали да буде „премијер“
  • Харадинај сваког дана, на захтеве из целог света да укине таксе, издаје све безобразнија саоштења у којима још жешће брани своју одлуку и тако доказује своју невероватну „самосталност и независност“.
  • Да ли је могуће да је неко толико самосталан и независтан, суверен у савременом свету, као што је то Харадинај?!?
  • Могуће је зато што сви ови „притисци“ који стижу од покривитеља независности са Запада нису искрени, њих уствари нема и да само наивни прихватају здраво за готово њихове изјаве да они врше притиске и да прете санкцијама Приштини. Ово је маскенбал!
  • Нико од ментора Приштине са Запада (САД, НАТО, ЕУ, УМНИК) не помиње ни речју и не тражи да се укине и поништи много важнија, исто тако нелегална одлука квази власти у Приштини о формирању војске „Косова“, којом се крше све резолуције и документи, сви споразуми
  • Последњих месеци гледамо и слушамо трагикомичну игру промотера Приштине са Запада (САД и НАТО), с једне, и њиховог циркуског извођача Харадинаја,с друге стране и присуствујемо лошој представи у којој главни каубој са Дивљег запада јача сваким новим нападом на њега!


Пише: Јово ВукелићСве светске агенције јављају да су на седници Савета Безбедности УН (СБ УН) 7. фебруара „све чланице једногласно осудиле таксе од 100 одсто које је Приштина увела на робу из Србије и Босне и Херцеговине, и позвале на моментално укидање те мере“. (1)


Откако су нелегалне и илегалне власти у Приштини пре два ипо месеца (21. новембра 2018) донеле одлуку да уведу намет од 100 одсто на сву робу из централне Србије која стиже на Косово и Метохију сваког дана се огласи нека од држава, или њихов премијер или председник државе, или међународна институција или организација да енергично затражи укидање те мере која се коси са принципима слободне трговине.

И САД и НАТО, и Европска Унија (ЕУ) и појединачно земље чланице ЕУ траже од квази председника владе Рамуша Харадинаја да  укине ту одлуку.

Јоханес Хан, Рамуш Харадинај и Федерика Могерини.

Значи, сви главни западни покровитељи независности српске покрајине наводно енергично притискају Харадинаја и његову владу да одступи и одустане од такве одлуке. Чак медији јављају да и прете Харадинају, упозоравају га да ће увести некакве санкције њему и приштинским званичницима, да им неће одобрити визе...

Али до данас се у Приштини ништа није променило! Напротив, Харадинај иначе западни кадар, изабраник НАТО, САД, ЕУ и Немачке сваки пут све јаче издаје прогласе како неће укинути уведене таксе и како је то забетонирана одлука „суверене“ владе у Приштини.

Тако изгледа да он доказује и показује свима мишиће и песнице, тачније зубе да је најсамосталнији  и најнезависнији каубој-премијер кога је амерички Дивљи Запад, уз помоћ Немачке, изабрао за значајну политичку фигуру.

Треба подсетити да је протеклих година Харадинај сматрам немачким човеком, блиским сарадником немачке обавештајне службе БНД, као што се Тачи одраније сматра човеком САД и ЦИА.

Некадашњи члан обезбеђења на улазима у дискотете, где су аргументи увек били насиље и мишићи, и ранији "борац ОВК", сурови ратник с краја 90-тих, који је побио много Срба и направио велики број ратних злочина и злодела сада показује своју праву примитивну природу, простаклук и необразовање, једном речју дивљаштво.

Наивни се вероватно питају како је и да ли је могуће да је неко толико самосталан и независтан, суверен у савременом свету, као што је то Харадинај?!?

Могуће је да објасним коначно, зато што сви ови „притисци“ који стижу од покривитеља независности са Запада нису искрени, њих уствари нема и да само наивни прихватају здраво за готово њихове изјаве да они врше притиске и да прете санкцијама Приштини. А уистину тога нема!

Стварних притисака на Харадинаја нема и у питању је велики циркус Запада у коме су организатори и идејни творци одлуке о увођењу такси Србији уствари Запад, на челу са САД и НАТО.
Ник Дучић и Харадинај
Ово је маскенбал, карневал као у Венецији намењен да завара Србе и Србију!

У таквим околностима могуће је објаснити зашто Харадинај и „влада у Приштини“ скоро три месеца „издржава овако снажне и сталне нападе из целог света“ и не попушта. Он се тако исказује као најдрскији каубој, шеф банде коју подржава америчка власт и влада.

Он показује да је јачи од било чије молбе, предлоза, захтева, апела, упозорења који стижу из целог света... Он је најјачи, најнезависнији „председник владе“ од свих на свету! Као из песме „не може ми нико ништа“!


Време је карневала и маскерада

Власти Србије за сав овај циркус и маскенбал, праве карневалске игре, такође, знају. Али, по свему судећи у томе играју своју, од НАТО, одобрену улогу која на први поглед изгледа као негација тамошње шиптарске власти и политике.

Уистину, то је глуматање, јер заправо то Харадинајеву одметничку и дивљачку власт додатно учвршћује и легитимизује.

Дакле, имамо класичне разбојнике и велеиздајнике у заједничкој деструктивној акцији.

Треба на крају да истакнемо да нико од ментора Приштине са Запада (САД, НАТО, ЕУ, УМНИК) не помиње ни речју и не тражи да се укине и поништи много важнија, исто тако нелегална одлука квази власти у Приштини о формирању војске „Косова“, којом се крше све резолуције и  документи, сви споразуми. Праве се агресори на Србију из НАТО пакта луди!Тако да ових последњих месеци гледамо и слушамо трагикомичну игру промотера Приштине са Запада (САД и НАТО), с једне, и њиховог циркуског извођача Харадинаја, с друге стране, и присуствујемо лошој представи у којој главни каубој са Дивљег запада јача сваким новим нападом на њега!1 - Дачић: Једна од најпозитивнијих седница СБ УН за Србију


author-picПише: Јово Вукелић      |      Лични блог: Између сна и јаве


Рођен је 1952. године у Херцег Новом. Дипломирао је на Филозофском факултет у Београду. Као студент (друге године) прогањан је па потом и осуђен 1974., на годину дана затвора, условно на две године због одбране професора које је у то време прогањала Брозова комунистичка машинерија.

Проглашен је морално-политички неподобним и зато годинама није могао да добије сталан посао. Учестовао је активно као организатор од средине 70-тих до 80-тих у скоро свим кључним акцијама против режима Јосипа Броза. Први је секретар Демократске странке 1990. године. Један је од оснивача Демократског центра (фебруар 1996.) У листу Политика (по приватизацији Политика ад) проводи седам година на руководећим пословима са високом стручном спремом. Ту покреће издавачку делатност – штампање књига.
Из „Политике ад“ у „Службени гласник“ прелази 2009. године, сектор Издаваштво, на место извршног уредника на позицији Уредник књига где је 2017. године дочекао пензију.
http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: KM Новине   :: © 2014 - 2019 ::   Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.