Вести:

понедељак, 11. фебруар 2019.

Милован Бркић: Нека висе

понедељак, 11. фебруар 2019. | КМ новине 0

Представа је скоро готова, музика свира још само мало, газда најавио фајронт... Марица чека пијане госте.

#Magazin #Tabloid #Milovan #Brkić #neka #Vise
Фото: Илустрација


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Ову поруку шаље ми Валтер, који је у иностранству, на озбиљном задатку. Kао за време немачке окупације, од доласка Вучићеве мафије на власт, разговарамо у шифрама, чије поруке само ми разумемо. Садржај ове поруке могу дешифровати и читаоци.

Заменик Предраг Поповић обавештава ме да припрема текст за следећи број о садржини извештаја истраге коју је спровео амерички ФБИ, о ''контроверзним бизнисменима'' из балканских држава. Готови су, каже. Мени се озари лице. И неколико стотина Вучићевих људи ће бити изведено пред суд, одузеће им се имовина... На том списку Пеђа није нашао име Зорана Бабића, доскорашњег в.д. директора Kоридора. А, реч је о великом грешнику. Њему је бизнисмен Владимир Врбашки купио стан у Београду од 120 квадрата, кућу у Филаделфији...Оженили су га, добио је и дете, а краде као луд, што потврђује и његова друга супруга Сања.

Разлог због кога је полуретардирани г. Бабић, 31. јануара ишао у Дољевац је разговор са Миодрагом Љубићем, власником фирме „Водоградња" која је средином јануара добила посао вредан 200 милиона динара да асфалтира улице у Нишу. За подизвођача, односно за незваничног главног извођача (јер „Водоградња" нема ни довољно радника, а ни потребну механизацију) узета је фирма „Трејс Србија" у чијем возилу се Бабић налазио кобног јутра. Судећи по повредама које је задобио, Бабић је, уствари, био за воланом а не неко други! Ипак, да би се све то сакрило од јавности, побринуо се врх режима. Одмах је државни секретар у МУП-у Србије Милосав Миличковић ангажовао "свог човека" да преузме одговорност за несрећу. На ВМА су испразнили цео трећи спрат, отерали су кућама тек свеже оперисане болеснике, да би Бабић био сам у апартману и под војно-полицијском заштитом!



ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/



Иначе, поменута фирма "Тејс" је под директном Бабићевом заштитом. Између осталог, ова фирма је одговорна за рушење потпорног зида у Грделичкој клисури на Kоридору 10. Уместо да буде на црној листи Министарства грађевинарства и инфраструктуре због лоше изведених радова, она Бабићевом заслугом и даље добија послове од којих досадашњем директору Kоридора плаћа мито. Бабић је обећао да ће (за провизију) убедити власника "Водоградње" да за посао асфалтирања улица у Нишу фирми "Траце" исплати више пара него што је договорено.

Синови Миодрага Љубића су Горан (председник општине Дољевац) и Зоран који су хапшени 2014. због малверзација када су наплаћивали од општине асфалтирање већ асфалтираних улица. Горан, који је пре хапшења био у бекству око две недеље, одмах је пуштен из притвора и против њега је поступак обустављен. Против Зорана, који је у бекству био дуже од старијег брата, поступак се званично још увек води, али ни он није у притвору, а својевремено је и правноснажно осуђен за покушај убиства, на казну кућног затвора.

Браћа Љубић су недодирљиви за закон, јер је Данило Вучић 2012. године неколико недеља провео код њих, кријући се. Он се замерио некоме у Београду и морао је за извесно време да се склони. Током тог боравка браћа су постали изузетно блиски и са Данилом и са његовим оцем Александром, који им пружа апсолутну заштиту у свим пословима. Бабић то није знао и упустио се у авантуру узимања пара од Вучићевих штићеника. Одмах је смењен. Вишемилионску имовину мора да му одузме револуционарни суд, након Вучићевог пада.

Kорупција и отимање су постали начин живота припадника Вучићевог картела. Kада би сада били пуштени на тржиште, пропали би, банкротирали, јер они ''послују'' само отимањем и корупцијом. Само у овом броју описујемо довољно примера пљачкања Србије.

Милован Бркић
Нове власти би морале одмах, без одлагања, да из архивских фондова полиције и безбедносних служби, Управе прихода и Народне банке Србије изнесу доказе и предају независном тужиоцу. У противном, са таквом количином кеша, Вучићев картел би опет преузео власт, а ''пучисти'' би тапкали у месту, напуњени новцем од оних којима је место у затвору.

Стварна промена би се догодила, ако би одмах на суд били изведени и припадници Велике пропаганде лажи, који су служили за велике паре Вучићевом картелу, који је сатро Србију.

Демонстранти су у прошлу суботу окачили вешала на Теразијама, чему сам се истински обрадовао, а г. Ђилас се одлучно оградио од те поруке, коју су послали режиму млади левичари, из странке Борка Стефановића! Многи не разумеју вези Ђиласа и Борка, али, нека висе... 





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине