Вести:

петак, 2. јун 2023.

Мусљиу-Шоши: Нема Албанца који је против тога да се суверенитет Kосова простре до Ниша

петак, 2. јун 2023. | Уреднички колегијум 0

Мусљиу-Шоши: Нема Албанца који је против тога да се суверенитет Kосова простре до Ниша Посланица у илегалној "скупштини" косовских сепаратиста отворена изнела тврдњу о албанским претензијама ка ширењу и на остатак српског простора и признала да су сва признања "независности" добили захваљујући Америци.

Посланица у илегалној "скупштини" косовских сепаратиста отворена изнела тврдњу о албанским претензијама ка ширењу и на остатак српског простора и признала да су сва признања "независности" добили захваљујући Америци.
Ариана Мусљиу-Шоши 



Посланица "Демократске партије Kосова" Ариана Мусљиу-Шоши на ванредној седници сепаратистичке "Скупштине Kосова" о ситуацији на северу јужне српске покрајине, обратила се такозваној "министарки спољних послова" Доники Гервали и поручила да нема Албанца који је "против тога да се суверенитет Kосова простре до Ниша, како би се обрачунали с криминалцима"!

Указала је да сепаратистичка влада косовских Албанаца избегава одговорност и да ако ико има снагу и моћ да се обрачуна са криминалцима то је управо "влада". Наравно, није мислила на криминалце међу Албанцима већ попут осталих албанских екстремиста, на српски народ пре свега.

"И ако имате снаге до Ниша, све снаге имате као влада, прострите сувереност да ухватите криминалце, немате препрека у том правцу, али проблем је да се бавите вашом одговорношћу", поручила је Мусљиу-Шоши.

Она је критиковала илегалну владу да је изгубила подршку САД, али и земаља чланица ЕУ и региона, постављајући питање који је план Б и ко ће сада помоћи сепаратистима на Kосову и Метохији на путу евроатлантских интеграција.


Мусљиу-Шоши са заставом албанских терориста у сепаратистичкој "скупштини" - Албански сепаратисти и екстремисти на путу евроантлантских итеграција. ЕУ, која у своје чланство прима оне који отворено баштине неонацизам, попут Хрватске или Украјине, а и сама није далеко да то отворено призна, овакве ситуације не делују као значајна препрека.

Упитала је који је план Б након критика секретара САД, Kвинте и истакла да су сепаратисти са Kосова и метохије изгубили подршку од тих земаља и за нова признавања независности.

"Kоји је план Б, ко ће вама да помогне. Сва признања која смо до сада добили добили смо захваљујући САД. Ви сада немате никакву снагу, нити моћ у региону, немате иза вас ни Албанију, ни Хрватску, ни Црну Гору, ни Словенију, ни једну земљу која је члан ЕУ, нити САД. Kажите нам искрено какав тајни договор сте направили за апликацију за чланство у НАТО и шта се дешава, какве сигнале шаљете чланицама", казала је Мусљиу-Шоши.




* * *

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине