Вести:

Monday, January 4, 2021

Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји!

Monday, January 4, 2021 | Уреднички колегијум 0

Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји!

Како ћете, побогу, доказати да је вакцина делотворна ако не можете доказати да штити од тежих болести и смрти. А то није урађено, и зато ова вакцина не сме добити дозволу.

#Корона #Вакцина #Отров #Злочин #Вирус #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev

Ја сам присталица вакцинисања. Предавао сам то тридесет година. Прво што кажем студентима је да су вакцине које делују – против тетануса, дифтерије, дјечије парализе – Божји дар.

Али, ако токсин од самог почетка нема изгледа да делује и ако је јасно да ће узимати животе, морате учинити све да се то заустави. А то је случај с ковид вакцинама.


Да би вакцина прошла проверу власти, попут америчке ФДА или европских установа, мора се показати да је делотворна и да штити. Ако стотину људи добије тетанус, деведесет ће их умрети, ако нису вакцинисани. Али ако су вакцинисани, неће умрети ниједан. То је делотворност. Слично је код дифтерије. У случају ковида-19, ако имате мање од седамдесет година, и добијете вирус, вероватноћа да умрете је мања од 0,1 одсто. То је међународно потврђено, и Џон Јоанидис, један од најистакнутијих епидемиолога на свету, с Универзитета Станфорд, објавио је тај податак и он се појавио у билтену СЗО у октобру.Како ћете, побогу, доказати да је вакцина дјелотворна ако не можете доказати да штити од тежих болести и смрти? А то није урађено, и зато ова вакцина не смије – не сме – добити дозволу.

Недавно је објављен веома добар чланак у Британском медицинском часопису (British Medical Journal), управо по том питању, под насловом „Хоће ли вакцине против ковида-19 спасавати животе? На основу текућих испитивања то се не може сазнати“

Ако је то тако, о чему онда причамо?

Свако ко нас гледа ваљало би да схвати да је дозвола за употребу ове вакцине злочин. И спреман сам да то кажем пред било ким на свету, и на било ком суду на свету.

Свет је претворен у полигон за експериментисање на животињама. Највећи експеримент у историји медицине врши се на људима.
Сухарит Бакди (Sucharit Bhakdi, 1946), немачки микробиолог и епидемиолог тајландског порекла. До пензионисања је предавао на Универзитету у Мајнцу (Њемачка) и био директор тамошњег Института за медицинску микробиологију и хигијену. Од 2016. ради као истраживач на Универзитету у Килу (Немачка)* * *Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
Пратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' Иако национални и интернационални статистички подаци јасно показују* да ове године имамо мањy смртност од ''грипа'' / корона вируса него прошле године, медијско застрашивање народа не посустаје - Мада у окружењу не видимо масовна умирања, прихватамо неефикасне маске, забранy окупљања, приватизацијy слободног кретања...ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др мед. Јасмина Пеев: Ауто-геноцидна здраствена политика велеиздајничке ''владе Србије'' - КМ Новине

' 'Председник Србије'', AV, је најавио да ће 2 милиона становника наше јуначке отаџбине бити међу првима у свету да се вакцинишe. Његова најава изазвала је протесте који и данас трају. Свако вече, у уживо преносима, могли смо на Јутујубy да видимо најупорније родољубе како седе са оцем Антонијем, Дамњаном Кнежевићем, вођом Народних Патрола и многим племенитим људима пред Скупштином.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др Јасмина Пеев: Киднаповање медицинске заштите од стране психопата који владају светом - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Киднаповање медицинске заштите од стране психопата који владају светом Ковид-19 мере, законски подупрене полицијом и војском, нису донете од стране компететних здраствених радника, објашњава др Јасмина Пеев у свом ауторском тексту за интернет портал са Косова и Метохије, КМ новине Kризном штабу у Србији, влада даје наредбе а не лекари, стручњаци или вирулози!
КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Србин.инфо    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.