Вести:

Tuesday, January 12, 2021

Др Јасмина Пеев: 68% родитеља пријавило алармантне здравствене проблеме деце због маски

Tuesday, January 12, 2021 | Уреднички колегијум 0

Др Јасмина Пеев: Готово 70% родитеља пријавило алармантне здравствене проблеме деце због маски
Маска штети деци: 68% родитеља пријавило је алармантне психолошке и физичке проблеме у првој студији ове врстe

Маска штети деци: 68% родитеља пријавило је алармантне психолошке и физичке проблеме у првој студији ове врстe

















Др мед Јасмина Вучић - Пеев



Немачка студија која је обухватила преко 25.000 деце открива да су негативни утицаји на физичко / психолошко стање и понашање детета при ношењу маске далеко распрострањенији него што су извештавали медији и владини службеници - они погађаjy око 68% деце и доприносe 24 различите здравствене притужбе (према родитељским запажањима).

Забрињавајућа студија објављена је на мрежи (још увек није урађена рецензија) под називом „Дечије студије Kорона„ Kо-Ки, “  ( https://www.researchsquare.com/article/rs-124394/v1 ), први резултати немачког регистра о прекривању уста и носа (маски) код деце’’, oписујe резултате 17.854 родитеља који су поднели извештаје о здравственим проблемима или оштећењима која су доживела као резултат ношења маски њиховe 25.930 деце.



Студија је дизајнирана да истражи и нагомилане наративе које су родитељи, васпитачи и лекари пријавили о све већим проблемима и здравственим тегобама код деце и адолесцената под маскама, као и да пружи први познати мрежни регистар у којем родитељи, лекари, наставници и други могу да уђу у своја запажања из прве руке. Регистар и упитник могу се наћи на мрежи на адреси:  https://www.co-ki-masken.de/

Проф др Давид Мартин и др Силке Шварц аутори овог пројекта

20. октобра 2020. године од 363 лекара је затражено да унесу податке и обавесте родитеље и наставнике о постојању регистра. Подаци забележени у регистру обухватали су информације о улози регистранта, демографске податке, претходне болести, ситуацију и трајање ношења маске, врсту маске, постојање притужби детета на оштећење путем маске, симптоме, проблеме у понашању, и лични став испитаника према владиним мерама за заштиту од короне. У просеку, деца су носила маске 270 минута дневно, док су деца (67,7%) о оштећењима извештавала приближно као родитељи (66,1%). Резултати студије су сумирани на следећи начин:

„До 26.10.2020. Регистар је користило 20.353 људи. У овој публикацији извештавамо о резултатима родитеља који су унели податке о укупно 25.930 деце. Просечно време ношења маске било је 270 минута дневно. Оштећења узрокована ношењем маске пријавило је 68% родитеља. Укључили су раздражљивост (60%), главобољу (53%), потешкоће са концентрацијом (50%), мање среће (49%), неспремност да иду у школу / вртић (44%), малаксалост (42%), оштећено учење (38%) ) и поспаност или умор (37%) “.

Табела 1. За увећање отворите линк па још једном кликните на табелу.

Табела у наставку приказује гледиште родитеља на промене понашања код њихове деце као резултат ношења маски:

Табела 2. За увећање отворите линк па још једном кликните на табелу.


ДАЉЕ ЧИТАЊЕ И КРИТИЧНИ ПОЗИВ НА АКЦИЈУ Да бисте сазнали више о мање пријављеним истраживањима о недостатку ефикасности

и безбедности у вези са ношењем маски, овде погледајте нашу базу података о тој теми: https://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/face-masks-lack-safety-and-ineffectiveness-research Да бисте се супротставили обавезном ношењу маски, предузмите мере на заговарачкој платформи Станд Фор Хеалтх Фреедом овде: АКТУЈТЕ САДА: Обавезне маске угрожавају ваше здравље и ваше слободе. Реците својим државним и локалним званичницима да ношење маски буду добровољни: https://standforhealthfreedom.com/action/act-now-mandatory-masks-endanger-your-health/

Превод с енглеског,

Др мед Јасмина Вучић-Пеев
у срБској 7529, сечањ, 12-ог


https://www.greenmedinfo.com/blog/mask-harms-kids-68-parents-report-alarming-problems-first-its-kind-study-preprint1

PS
‘Дискусија: Овај први светски регистар за бележење ефеката ношења маски код деце посвећен је новом истраживачком питању. Учесталост употребе регистра и спектар регистрованих симптома указују на важност теме и позивају на репрезентативне анкете, рандомизирана контролисана испитивања са разним маскама и обновљену процену ризика и користи за осетљиву групу деце: одрасли морају колективно да одражавају околности под којима би били спремни да преузму преостали ризик на себе у корист омогућавања деци да имају бољи квалитет живота без потребе да носе маску.’’

 

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји! - КМ Новине

Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји! Како ћете, побогу, доказати да је вакцина делотворна ако не можете доказати да штити од тежих болести и смрти. А то није урађено, и зато ова вакцина не сме добити дозволу. Ја сам присталица вакцинисања. Предавао сам то тридесет година.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' Иако национални и интернационални статистички подаци јасно показују* да ове године имамо мањy смртност од ''грипа'' / корона вируса него прошле године, медијско застрашивање народа не посустаје - Мада у окружењу не видимо масовна умирања, прихватамо неефикасне маске, забранy окупљања, приватизацијy слободног кретања...



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др мед. Јасмина Пеев: Ауто-геноцидна здраствена политика велеиздајничке ''владе Србије'' - КМ Новине

' 'Председник Србије'', AV, је најавио да ће 2 милиона становника наше јуначке отаџбине бити међу првима у свету да се вакцинишe. Његова најава изазвала је протесте који и данас трају. Свако вече, у уживо преносима, могли смо на Јутујубy да видимо најупорније родољубе како седе са оцем Антонијем, Дамњаном Кнежевићем, вођом Народних Патрола и многим племенитим људима пред Скупштином.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине