Вести:

среда, 2. децембар 2020.

Kаменован повратник код Kлине у Метохији

среда, 2. децембар 2020. | Уреднички колегијум 1

Наслов

Непознати Шиптари каменовали су Миодрага Сташића, повратника у селу Дреновац код Kлине, у Метохији.

Миодраг Сташић

Сташића су напали млађи Шиптари 25. новембра, у свом дворишту а том приликом оштећено је стакло на прозору његове куће.

Сташића је група шиптарских чобана напала и крајем маја када је покушао да отера њихову стоку са свог имања. Тада је задобио и телесне повреде.

Такозвана "косовска полиција" је тада изашла на место напада али је само одвела Сташића до Kлине. Нападаче нису узнемиравали. Сташићу су у амбуланти саниране повреде.
Сташићи су се пре неколико година вратили на своје имање и покушавају да постану економски независни. У селу Дреновац живи петнаестак Срба повратника.
* * *
Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо! 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Шиптари напали и повредили повратника у Дреновцу код Клине

петак, 29. мај 2020. | Уреднички колегијум Миодрага Сташића (86) из Дреновца код Kлине напало је и повредило неколико шиптарских чобана пошто су претходно пустили стоку на његово имање. Ове среде за нама (27. маја) Миодраг Сташић је покушао да истера стоку из свог воћњака што је албанске чобане "испровоцирало" и након чега су га напали.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Нови напад на повратнике у Љубожди! (ФОТО)

За непуних недељу дана ово је други напад на Србе у селу Љубожда а већ двадесет и неки од забележених од фебруара месеца. Напад је авероватније почињен синоћ а Срби из Љубожде су јутрос уочили да је поломље прозор на кући једног од повратника у овом селу.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Нападнут и тешко претучен Србин повратник када је покушао да заштити имовину (ФОТО)

Нападнут и тешко претучен Србин повратник када је покушао да заштити имовину (ФОТО) #Srbi #Kosovo #Metohija #Vesti #Napad #Šiptari #Egipćani #Romi #Albanci Петко Милетић, једини српски повратник који са породицом живи у селу Опрашке у општини Исток, претучен је јутрос. Ударалаи су га рукама, ногама али и стубовима са запрежних кола, како каже - неко време!

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Живео ти нама Миодраге Сташићу, јуначино, Човече ! Да те небо чува заувек и да дâ да висдиш својим очима Правду на овој земљи.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.