https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

понедељак, 05. октобар 2020.

НП ''Отаџбина'': Заједница с. општина само параван за предају државних институција сепаратистима

понедељак, 05. октобар 2020. | Уреднички колегијум 0


Заједница српских општина је још једна у низу превара и обмана грађана Србије у чијој позадини се крије предаја Косова и Метохије.

#Покрет #Отаџбина #Косово #Метохија #Србија #Вучић #Издаја #Кмновине #вести

Прича о Заједници српских општина и њених шест тачака у оквиру Бриселског споразума требала је само да послужи да јавно мњење у Србији лакше прогута предају институција српске државе на Косову и Метохији и апсолутну интеграцију севера Косова и Метохије у непризнати правно–политички систем сепаратиста.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије да је тада Александар Вучић говорио да Срби Заједницом српских општина добијају нову Републику Српску, да ће имати све оно што има Република Српска. Тај договор су Александар Вучић и Ивица Дачић направили са ондашњом представницом ЕУ Кетрин Ештон где су унапред знали да је Заједница српских општина само шарена лажа за превару грађана Србије. Јер да није тако, током реализације Бриселског споразума нормално би било да Александар Вучић затражи да се у пракси реализује Заједница српких општина па да се тек онда крене са имплементацијом осталих тачака из Бриселског споразума.

Вучић - оснивач про-сепаратистичке странке
Међутим, шта се дешавало током реализације? Александар Вучић је сепаратистима предао српску полицију а о Заједници српских општина ни речи. Онда је Александар Вучић сепаратистима уступио и цивилну заштиту а о Заједници српских општна ни говора. Следећи корак је предаја Приштини правосудног система Републике Србије а о Заједници српских општина се ћути. Тада је, сетимо се, Александар Вучић јавно позвао српске судије да положе заклетву пред ратним злочинцем Хашимом Тачијем и на уставу самопроглашне републике Косово. Каква брука и какво понижење српског народа. А онда је Александар Вучић омогућио пријем Косова у све међународне спортске организације, па им предао телекомуникације а Заједница српских општина није могла да буде на дневном реду. Пре свега тога Александар Вучић је укинуо српске локалне самоуправе на Косову и Метохији и натерао Србе да изађу на изборе које је организовала самопроглашена република Косово. Не треба заборавити да је ондашњи први потпредседник Владе у лику Александра Вучића и успоставио класичну границу између централне Србије и јужне српске покрајине због чега данас ниједан представник Владе Србије не сме нити може да се појави на Косову и Метохији.

Мост преко Ибра
Данас када Београд инсистира да се ипак Заједница српских општина нађе на дневном реду преговора у Бриселу Албанци се подругљиво смеју. Кажу да то није по сепаратистичком уставу. Није у складу са Уставом Републике Србије ни демонтирање институција српске државе на Косову и Метохији али га председник Србије не поштује за разлику од сепаратиста.

Сада је Заједница српских општина постала монета за поткусуривање, како Приштине, тако и бриселске администрације као услов за свеобухватни мировни споразум Београда и Приштине.

А зашто је овако наопако водио преговоре са сепаратистима Александар Вучић? Главни разлог јесте што се приликом доласка на власт обавезао да ће да се одрекне јужне српске покрајине. Други, што је преговоре водио без платформе, без компетентних саветника, мимо Устава као да се ради о породичном имању тате Анђелка у Чипулићу код Бугојна. Због свега овога доћи ће време да ће Александар Вучић морати да одговара на основу чланова 306 и 307 кривичног закона Републике Србије за дело националне велеиздаје. Како радили тако нам Бог помогао.Косовска Митровица
04.10.2020. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“
Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Иван Максимовић: Година коначног отимања?

Година 2020. по многим предвиђањима сматрала се за годину коначног отимања Kосова и Метохије од остатка Србије. Приближавање циљу Албанце чине све нервознијим а подстрек њиховим злим наумима несебично пружа режим председника Србије Александра Вучића. Природно, уследио је пораст насиља и бруталности, а откидање удова са живог тела не може да прође без крви и мука.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Иван Максимовић: Вучићева ''Српска листа'' непрестано у савезу са шиптарским екстремистима!

''Српска листа'', коју је 2013. основао и промовисао Александар Вучић, нараста у све веће зло по интересе српске државе и народа и то све време уз подршку државних органа Србије! Јануара 2017. године Рамуш Харадинај је ухапшен у Француској по ИНТЕРПОЛ-овој потерници коју су издале српске власти због злочина почињених на Косову и Метохији 1998.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

За нормализацију односа са албанским сепаратистима на КиМ, потребна је само жртва Америке

Пре свега мора се имати на ум чињеница да су се амерички сенатори у Приштини састали са вођама косовских сепаратиста, међу којима је понајвише ратних злочинаца.


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.