Вести:

Saturday, March 7, 2020

Наставак НАТО агресије другим средствима - Конференција

Saturday, March 7, 2020 | Уреднички колегијум 0

Београдски форум за свет равноправних и Клуб генерала и адмирала Србије организују обележавање 21. годишњице од почетка оружане агресије НАТО на нашу земљу као сећање на људске жртве, циљеве и последице тог противправног зло­чи­начког чина.




Конференција „Настављање агресије другим средствима” ће се одржати у понедељак, 23. марта 2020. године у свечаној сали Дома Војске Србије у улици Браће Југовића 19, Београд, са почетком у 11 часова.

На Конференцији ће говорити: Живадин Јовановић, генерал–потпуковник Мило­мир Миладиновић, Александар Кањшин (Русија), проф. др Даница Грујичић, проф. генерал-потпуковник Радован Радиновић, Раде Дробац и пуковник Драгомир Крстовић.

У уторак, 24. марта 2020. у 11 часова обавиће се свечано полагање цвећа код Спо­меника деци жртвама НАТО агресије, парк Ташмајдан, а у 12 часова код споменика свим жртвама НАТО агресије „Вечна ватра”, „Парк пријатељства”, Ушће, Нови Бео­град.












Понедељак, 23. март 2020.

11:00 Конференција „Настављање агресије другим средствима”, у Дому Војске Србије, свечана сала, од 11:00 до 15:00 часова, Браће Југовића 19, Београд.


Говоре:

  •  Живадин Јовановић, председник Београдског форума за свет равноправних;
  •  Генерал-потпуковник Миломир Миладиновић, председник Клуба генерала и
  • адмирала Србије;
  •  Александар Кањшин, председник Међународне федерације официра у резерви;
  •  Проф. др Даница Грујичић, директорка Института за радиологију и онкологију;
  •  Генерал-потпуковник Радован Радиновић, члан УО Београдског форума;
  •  Раде Дробац, заменик председника Београдског форума;
  •  Пуковник Драгомир Крстовић, члан Клуба генерала и адмирала Србије.

Уторак, 24. март 2020.

11:00 Полагање цвећа код Споменика деци жртвама НАТО агресије, парк Ташмајдан
12:00 Полагање цвећа код споменика жртвама НАТО агресије „Вечна ватра”


„Парк пријатељства” на Ушћу, Нови Београд.

Вашим присуством овим активностима допри­несете достојанственом исказивању пијатета према недужним жртвама, зајед­ничкој осуди агресије и позиву на дијалог и мирно решавање свих спорова како се овакви злочини никада и нигде не би поновили.


Потребна нам је ваша подршка да би смо наставили са радом




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Срби не прихватају извињење НАТО пакта - КМ Новине

Срби не прихватају извињење НАТО пакта #NATO #agresija #Kosovo #Metohija #Srbija Сарадњу Србије и НАТО, и чланству наше земље у том војном савезу противи се 79 одсто грађана, а 64 одсто не би прихватило извињење Алијансе због агресије на СР Југославију 1999. године.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Столтенберг: Бомбардовали смо '99. да би заштитиле цивиле па смо морали и да их убијемо - КМ Новине

Јенс Столтенберг посетио је Црну Гору (Фото Фонет) Подгорица - Пуних 16 година било је потребно неком од званичника НАТО-а да изјави саучешће, али не и извињење за жртве немилосрдног бомбардовања школа, болница, вртића, возова, мостова, градских четврти широм Савезне Републике Југославије.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАТО агресија - нови геноцид над Србима! - КМ Новине

НАТО агресија - нови геноцид над Србима! #NATO #Agresija #Kosovo #Metohija #Srbija #Rat #Šiptari #Albanci #Srbi Незапамћени злочин и највећи кукавичлук у историји ратовања, 20 година од НАТО агресије на Србију. Америчка мржња према православном српском народу згрозила је сваког честитог човека на планети. Аутор: Биљана Живковић* НАТО агресију ми, Срби, никада нећемо заборавити!





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине