Вести:

субота, 18. јануар 2020.

Аларм на КиМ - Албанац силује малолетнице

субота, 18. јануар 2020. | Уреднички колегијум 0

Такозвана "Косовска полиција" трага на подручју Kосова и Метохије полиција тренутно трага за 34-годишњим Дестаном Kоријем, због сумње да је силовао и злостављао неколико малолетница.

#Albanac #Silovanje #Maloletnice #Kosovo #Metohija #Srbija
Дестан Кори








Kако преноси ова служба, Kори се тражи због три кривична дела почињена на подручју Глоговца - силовања, сексуалног злостављања и застрашивања.

У сва три случаја жртве су биле малолетнице.

Његова локација тренутно није позната. потрага је у току.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Девојчицу (16) на КиМ силовао наставник, па полицајац - КМ Новине

Након што је објављена вест у шиптарској јавности на Косову и Девојчицу (16) на КиМ силовао наставник, па полицајац #Vesti #Kosovo #Metohija #Srbija #Silovanje #Devojčica #Zločin #Abortus #Ubstvo Албанску девојчицу (16) силовао је наставник а када је отишла у такозвану "косовску полицију" у Глоговцу да пријави случај, силовао је и припадник те службе.Метохији о шеснаестогодишњој девојци из Глоговца, која је сексуално злостављана од наставника, а потом тражила помоћ у полицији, где је такође злостављана, почели су протести.





ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Албанац, наоружан ножевима, попут филмског мутанта ''Ждеравца'' дивљао Енглеском - КМ Новине

Албанац, наоружан ножевима, попут филмског мутанта ''Ждеравца'' дивљао Енглеском Радник у перионици аутомобила, рођен у Албанији, а који је преплашио пролазнике док је побеснело трчао наоружан чекићем и са четири ножа, почео је издржавање своје двогодишње затворске казне.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Албанац кидисао вучјацима на српску децу! - КМ Новине

Све је узалуд. Џаба и кућа и трактор и стока и десетак хектара пшеницом засејаних њива, када моја два „сунца" живе затворена у четири зида без вршњака - прича Петко. Каже да ће и сам полудети од самоће, јер нема од кога да чује српску реч, да види живу душу у пречнику од скоро пет километара од "затвора" - куће, у коме је, како каже, "утамничио Тамару и Лазара".





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине