Вести:

Saturday, January 12, 2019

KФОР најавио вежбу против српског отпора? (ВИДЕО)

Saturday, January 12, 2019 | КМ новине 0

KФОР је путем друштвених мрежа најавио одржавање вежбе на Kосову и Метохији у коју ће бити укључени и хеликоптери, не наводећи када ће вежба бити одржана али сугеришући да је уперена против евентуалног српског отпора.

#Kosovo #Metohija #KFOR #Agresija #Okupacija #Srbi #kmnovine




"KФОР ће обавити вежбу, распоређивањем трупа дуж разних рута на Kосову. Вежба ће укључивати хеликоптере и возила и циљ јој је побољшање сарадње између јединица KФОР, као и одржавање њихове спремности. KФОР редовно вежба како би био спреман да испуни сопствени мандат", пише у саопштењу KФОР објављеном на Фејсбуку.

Уз саопштење је објављен и видео снимак неке од претходних вежби где се, уз драматичну музику, виде припадници KФОР како пробијају барикаде на путевима идентичне онима које су Срби подизали након насилног упада шиптарских оружаних формација на север КиМ како би заштитили себе и своје породице. У пуној опреми за разбијање демонстрација, окупаторски војници КФОР-а се супротстављају "изгредницима", трче кроз пламен од бачених "молотовљевих коктела", патролирају у борбеним возилима и хеликоптерима, као и како овим летелицама спасавају рањенике. Многе од ових ситуација идентичне су управо агресивном улањању српских барикада на које је, у циљу заштите, српски народ имао легално право да их постави. КФОР је тада уз употебу ватреног оружја против ненаоружаних српских цивила, при том више њих ранивши, уклањао барикаде како би омогућио да се шиптарска власт пошири.

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽



Овакве вежбе КФОР је раније изводио у НАТО кампу у Немачкој у насељу које се назива "Гњилане" а препуно је спских парола, претећих натписа  ицртежа док су они на албанском углавном поруке захвалности НАТО пакту. На терену на коме се изводила вежба, на страни "непријатеља" била је видно истакнута рпска застава.
KФОР је раније ове недеље одложио због временских прилика тродневну вежбу која је требало да отпочне у среду и траје до данас.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине