Вести:

субота, 12. јануар 2019.

Промене без промена: Зашто не мењам ''лошу власт''?

субота, 12. јануар 2019. | КМ новине 1

Недавно на мојој Фејсбук страници јавио се извесни Стефан Аксовић са замерком што не мењам „лошу власт”.

#Власт #Режим #Вучић #Ђилас #Колонија #Неоколијализам #Србија #кмновине
Лоше за горе / Фото: Дамир Дервишагић


















Пише: др Владислав Ђорђевић



Човек паметан к’о пчелица Маја. Ја бих радо мењао „лошу власт” кад бих знао да ће после ње доћи „боља власт”. Али мислим да није пеметно да се мења „лоша власт” да би је заменила гора.

Јавио ми се и Ненад Пиваш, који ме је добронамерно питао како знам да ће ову власт заменити гора. А како да не знам када видим ко предводи опозицију?! Опозицију у Београду предводи Драган Ђилас, мултимилонер, тајкун, шеф бившег компрадорског жутог предузећа. У Новом Саду исто. Опозицију предводи Борислав Новаковић, шеф бивше жуте подморнице.

Затим ми се јавио такође добронамерни Зоран Јовичић са тезом да демонстранте предводе дискриминисани мушкарци и очеви, који се боре за своја права. Било би добро да је тако, али није. Међу демонстранима нема много очева и мушкарца који у свесни специфично очински и мушких проблема и које се боре за њихова права. Управо обрнуто. Демонстранте предводе ЛГБТ лобију наклоњени политичари. У Новом Саду, на пример, ЛГБТ лобиста Светозар Чиплић. Опозицију предводе ултралеви либерали. На једном опозиционом митингу требало је да говори Мирјана Карановић. Није говорила, али сâм покушај говори одакле ветар дува. Радо бих мењао власт када бих знао да ће је заменити боља, али чини ми се да је може заменити само гора.

Све је то разумљиво када се има у виду да Србијом од 2000. не владују српски политичари, него западни амбасадори. Стога су сви наши „демократски изабрани председници” заправо колонијални управитељи. Не видим да је чин великог патриотизма да мењам „Милана Аћимовића” за „Милана Недића”. Треба истерати „Немце”, а не мењати квислинге.

Србијом не влада ни Ђинђић, ни Коштуница, ни Тадић, ни Николић, ни Вучић. Они су само послушне марионете глобалиста и ЛГБТ лобиста који истински владају. Ја сам за корените промене, а не тек козметичке. Тражим истинску сувереност Србије, а не тек промену компрадорских манекена.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК
http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Изузев овог несувислог назови закључка који везе са животом нема; "Не видим да је чин великог патриотизма да мењам „Милана Аћимовића” за „Милана Недића”. Треба истерати „Немце”, а не мењати квислинге."
    текст је океј.
    Поредити Милана Недића са Наташом Кандић и осталом жутом екипом је благо речено несувисло.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине