Вести:

Saturday, November 17, 2018

Милован Бркић: Умрети мушки

Saturday, November 17, 2018 | КМ новине 0

Вучићев режим је клинички мртав. Још се куробеца, уверен да се цео свет врти око њега. Када прича о ''историјским прегнућима своје владавине'' он се девојачки осмехује, усхићен својом величином. А, уствари, лаже колико је дугачак!

#Milovan_Brkić #Magazin_Tabloid #Vučić #Srbija #Režiim #Mafija
Милован Бркић

Пише: Милован Бркић, уредник Магазина ТаблоидСустижу га греси које свакодневно чини. У Бечу је 9. новембра Вучић био у тајној посети премијеру Курцу, пријатељу свом. Однео му је наводна документа која оптужују једног аустријског пуковника да је шпијунирао за Русију. Пуковник је стављен под истрагу, а Курц је, за сваки случај, направио отклон, рекавши да су то сазнања једне стране обавештајне службе. Вучић је сада на црној листи руске војне обавештајне службе, са којом се само луд човек може поигравати. Вучић жели да буде агент 001, а остаће од тога само 0! Није ни чудо што је председник Путин седео поред Хашима Тачија на прослави у Паризу, а Вучић био скрајнут.

Вучић је у пролеће 2017. направио договор и с представницима МОИС-а, иранске обавештајне службе о увођењу безвизног режима, што је уведено прошлог августа. Помоћу иранских пасоша, у Србију и даље у ЕУ, без проблема је стигло и много терориста ИСИС-а. Америка и ЕУ су због тога захтевале укидање безвизног режима. Прво је ЕУ запретила да ће увести визе за грађане Србије, а онда је, 6. октобра, Јенс Столтенберг, генсек НАТО, дошао у БГ и наредио да се то прекине. Два дана касније, 8. октобра, Влада Србије је укинула безвизни режим. За дил са Иранцима, Вучић је добио подршку Сороша. Добио је хонорар за себе, као и прилику да заради продајом српских и израдом немачких пасоша. Према тим информацијама, Србија је иранским држављанима продала 900 својих и немачких пасоша, по цени од 1.000 евра комад.

Представу за широке народне масе, нови ријалити, уживо праћен од РТС и братске РТРС, тзв. војна вежба је "успешно" завршена 10. новембра. Утрошено је преко 100 милиона динара, за бан бадава. Једини циљ је самозаваравање у моћ, снагу, одлучност војске и њеног официрског кадра, те сликање и промоција генерала и политичара, као браника и стожера независне политике. Једини резултат су разорена и разваљена брда око Параћина, на полигону, затрован ваздух, земља и подземни водотокови. Народу је дато "игара и забаве".

Јануара месеца ове 2018. године, администрација председника Трампа издала је црну листу са именима 39 појединаца, држављана Србије, међу њима и неке од највећих трговаца оружјем на Балкану, две српске компаније, „Партизан Тек" и „Техноглобал Системс", али и две кипарске компаније „Гравит Лимитид" и „Карсо Лимитид", преко којих Вучићев трговац оружјем врши финансирање његовог режима и неких страних политичара. Америчка владина Канцеларија за контролу иностране имовине ОФАЦ замрзнула је почетком 2018. имовину поменутих предузећа у САД, а Вучићу је стављено до знања да је "истрага у току" и да је он "дужан да сарађује кад за то дође тренутак".


ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


Ангела Меркел, одлазећа канцеларка, замолила је Вучића да се са њим сретне у Паризу. Обавештена је да је и њу потказивао. Она ге је упозорила да, ако дође до нечега, да се не сећа ничега. Њено хапшење се очекује почетком следеће године, због корупције у којој је и он карика био. Многи европски политичари и комесари страхују због Вучића. Он јесте крао, јесте обећавао, али је и све лагао.

Избори у САД-у су прошли и председник Трамп се враћа на Балкан, да почисти смеће. Хапшење ће бити муњевито. Почев од ратних злочинаца, до вођа нарко картела и челних људи у овим државама.

Пре три недеље Никола Петровић је у ресторану у Земуну тражио од Гашића да пронађе ко Предрагу Поповићу и мени доставља податке о њему. Нуди два стана ономе ко то открије, а директор БИА је одредио групу од 20 службеника да нас лове!

Драган Ђилас нам је поручио да ће ''да нам јебе мајку'' због текстова о њему. А њему је Сорош обећао да ће после Вучића он бити председник Србије. Успоставиће ново мафијашко братство и јединство. Ђидо има стотине милиона, лако може а купује све оне који су пуки сиромаси постали. Купио је чак и Демократску странку, НУНС...
Нама из Магазина Таблоид, дакле, нема спаса. Морамо умрети мушки. А, то значи да пре нас мора да одлепрша Ђилас и његових неколико консиљера. Ми смо спремни. А, Ђилас?

КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.