Вести:

недеља, 18. новембар 2018.

По питању Косова и Метохије Интерпол ће показати да ли је свет у рукама криминалаца

недеља, 18. новембар 2018. | КМ новине 0

Домаћи медији, било на српском или они сепаратистички на албанском, преплављени су отпочетом Генералном скупштином ИНТЕРПОЛА-а. Она ће овај пут много тога показати а најважније јесте - да ли је правни поредак у свету у потпуности погажен?

Илустрација: КМ новине

Пише: Горан Петровић



Не само држава већ је српски народ понео то тешко бреме да буде искушење злих светских моћника. Од свог положаја у Југославији до данашњих дана, све кровне светске институције задужене за oчување мира у свету, пале су на  испиту у сваком случају који се односио на нас Србе. Тужна чињеница да такав свет не показује жељу да се из сопствене каљуге подигне ни после неколико деценија, већ све дубље у њу тоне, показује нам да је крхки светски мир откачен са дока и из мирних вода у којима је био усидрен, запловио је у немирну, бурну и неизвесну будућност.

Неизвесну у најоптимистичнјем смислу, нажалост как осмо у историји видели сваки пут када се над простор неке мање суверене државе, која није у стању да се сама одбрани, испоље безакоње и сила то увек води у нове ратове и сукобе. Још једном у историји је то Србија и њена окупирана покрајина Косово и Метохија.

У Србији знамо да су албански епаратисти зликовци који су једино желели да живе у етнички хомогеном друштву без присуства Срба, Турака, Горанаца или Рома... То знају и светски моћници али то је био део њиховог плана, други део је био да се то не сазна. Невина жртве и крвав период њихове "слободе" заувек је оставио печат зла на било какав могући однос са њима који не би почивао на праву и правди пре свега. Као што ни 1999. године није почивала на праву окупација Косова и Метохије спроведена од стране НАТО/Америке/ЕУ.

Најкрвавији период Европа је доживела управо након те лицемерно назване "хуманитарне интервенције". До тада, под стегом правног поретка Југославије и Србије, Шиптари нису могли да врше све оне злочине које су желели. НАТО/Америка/ЕУ су им то омогућили, у томе их оправдали и помагали у сваком смислу. Коначни резултат је у парампарчад разбијено Међународно право, протерано на стотине хиљада српских породица из својих домова и затирање сваког трага њиховог постојања. Једном речју - највећа војна алијанса задужена наводно за чување мира, била је ментор почињеног геноцида над домицилним народом на тлу његове државе која никога није угрозила. Исту судбину доживели су и сви други неалбанци. Они који су остали, Шиптари, на чело своје заједнице добили су истакнуте ратне злочинце, бандите, терористе, мафијаше... И баш све то као да је било пресудно да се ту нађу. Од тог момента сваки облик криминала и безакоња скочио је за више десетина пута, умножио се и постао - уобичајено стање. Данас се свет припрема да једну такву заједницу, кримогену, нелегалног статуса, осведочених зликоваца уврсти или не уврсти у организациону мрежу међународно повезаних полицијских служби - ИНТЕРПОЛ.

Уопште нису битни аргументи које Шиптари износе, као ни аргменти које истиче српска стана. Сама чињеница да је један од најорганизованијих светских нарко-картела дошао на дневни ред ИНТЕРПОЛА као кандидат за његово чланство, више је него драматичан.

И због тога, уколико се догоди да шиптарски сепаатисти под вођством нарко-дилера светске величине буду примљени у ту организацију, то ће бити недвосмислени доказ да светом владају безакоње и криминал и да су толико оснажили да више нико не може мирним да врати правни поредак. То ће бити непобитни доказ и весник надолазеће катастрофе које неће бити поштеђен ни један кутак планете земље.

И да упамтимо, ако после тога буде вредело чему, у то су нас увели они који су за себе тврдили да су узор демократије, правде, људских права... Они који су се одрекли Бога и истинске правде управо зарад личних интереса неколико светских моћника чија је смрт најисплативија инвестиција. Србији није место у том окружењу, али на жалост, Србију већ дуже воде баш њихове марионете.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине