Вести:

Tuesday, June 5, 2018

Милован Бркић: Бекство од смрти

Tuesday, June 5, 2018 | КМ новине 1

Кардиолог ми је испричао искуства о лечењу његових пацијената. Када доведу у Ургентни центар човека који је доживео тежак инфаркт и када он пред лекаром прича као навијен, он зна да му нема спаса. Причом се бори да не умре.


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Када сам га упитао да ли и српски председник, који је тешко болестан, а побројао сам му бољке, сталним сликањем пред камерама, па и поводом отварања окречених школа, темеља за фабрику или путева који никада неће бити изграђени, на тај начин бежи од смрти, лекар је потврдно климнуо главом.

Вучићев крај је сасвим близу!

Шта ће бити са неколико хиљада оних који су га, следећи, ојадили Србију? Мислим ту на оне из јавних предузећа, почев од локалних заједница па до републичких, који су са позиција председника општина, градоначелника, директора болница, школа, фондова, разних агенција, па до високих службеника у министарствима, који су, кличући Вучићу, себи натрпали пуне џепове, саградили виле, отели предузећа, подигли хидроелектране.

Није лако све те бандите привести закону, а с друге стране, ако они остану на слободи, са толиким новцем, опет нам се не пише добро. Сетио сам се да су почетком осамдесетих година у Калифорнији, у градовима, попут Лос Анђелеса, Сан Франциска, Сан Дијега, харале банде Латиноамериканаца. Млади људи су силовали, убијали, пљачкали. Живот у овом делу Калифорније био је скоро немогућ. Као демократском друштву, Америци је било тешко све те починиоце који су се сврставали у моћне банде које су на лицу имале истетовирану сузу, херц, пик и друге знакове, у зависности којој су банди припадали, привести закону. Оне који су били ухапшени замењивали су млађи, па су те банде постајале све јаче и бројније. Проблем је решен када је Врховни суд Калифорније заузео став да је сваки члан, припадник те организоване криминалне банде, подједнако одговоран за сваки злочин који учини припадник те банде.

За само годину дана, иза решетака, на доживотној робији, нашли су се сви они који су били део тих банди. Убрзо, улице су постале мирне. По истом принципу, већ ове године, Србија би могла да се реши Вучићеве мафије, као и оних која је харала пре њих.

Сваки члан општинског већа, управног одбора, председништва општинског, градског, покрајинског или Извршног одбора СНС-а, сваки министар, градоначелник, директор јавног комуналног предузећа или владине агенције, био би одговоран за злочине и кривична дела који су починили Александар Вучић и његов картел.

Сваки министар био би одговора за велеиздајничке уговоре које је потписивала министарка Михајловић, или сваки члан градског већа за уговоре и пљачку градоначелника Београда, осим ако су јавно гласали против њиховог закључења.

Све њих треба одвести на издржавање казне у неку велику, а преуређену касарну. Оградити је жицом, омогућити ухапшеним пристојни смештај. Треба их одвојити у мушке и женске павиљоне, хранити их ГМО храном коју нам продају Матијевић, Миодраг Костић и други злочинци из Министарства пољопривреде. На тај начин би се брзо смањио њихов број. За управника стационара треба поставити Златибора Лончара, да их лечи као што је и нас лечио. Тутнути му у џеп неку стотку, па би затворска гробља понела.

Преваспитање ухапшених вршило би се на начин што би сви морали сатима да гледају репризе емисија ''Парови'', ''Задруга'' и друге ријелити програме. Већина би после месец дана умрла од муке ако би и Марић, Жељко Митровић и остали аналитичари у снимљеној емисији ''Дневник'' величали нову власт, на бестијалан начин као и Вучићеву, називајући све њих, који су у касарни, олошем, издајницима, бандитима. А, тај дан се ближи.

У Тирани су велике демонстрације против Едија Раме, па онда следи хапшење. Хашиму Тачију је саопштено да не долази више у Брисел на преговоре! Вучићу се шаљу димни сигнали да се спрема, али он спрема полицију на нас. И њима нештедимице обећава повећање плате, исто као и пензионерима, али не наводи датум од када ће повећати, или када ће завршити станове. Важно је да им је обећао.

Вучић безуспешно бежи и од смрти и од затвора.



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 comment:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине