Вести:

уторак, 5. јун 2018.

Др Јована Стојковић – Поново нам се отвара Косово као отрежњујући шамар

уторак, 5. јун 2018. | КМ новине 0

Може ли неко истинитије и тачније данас рећи о стању у нашој Отаџбини од онога што је рекао Свети владика Николај у својој пророчкој Небеској Литургији?

#КМ_новине, #др, #Јована, #Стојковић, #др_Јована_Стојковић, #Косово, #Метохија, #Србија,
др Јована Стојковић






Може ли ико да не види застрашујућу сличност са актуелним догађањима у нашој Отаџбини?

Има ли икога ко у „сатаниној војсци“, „Од звјериња свога и људскога, Све од самих Божјих противника, И својијех једномишљеника, Којих би се марва застидјела, И вепрови дивљи посрамили“ не препознаје данашње владаоце у Србији, западне амбасаде и невладине организације које тероришу православне Србе доношењем обавезујућих антипородичних, антитрадиционалних и антиљудских закона?

Видите ли браћо „да завеза језик у Србина, Да не смије пјеват ни кукати, Нити Божје име спомињати, Нити брата братом ословити“?

Смемо ли браћо исповедати своју веру као што је то урадио Свети Ђорђе и успротивити се либералном тоталитаризму, а да нас медијски кербери не растргну као лавови ране Хришћане?
Смемо ли васпитавати своју децу у православном духу а да не будемо оптужени за злостављање, занемаривање и дискриминацију?

Смемо ли рећи да највише волимо своју земљу и своју српску браћу, а да не будемо оптужени да мрзимо друге?

Личе ли наша браћа са Косова и Метохије на опеваног Србина у Небеској Литургији који „не смије слободно ходити, Осим тамо куд га коноп води, Коноп води или кундак гони“?

Нису ли српском раднику у пеленама завезане руке „Да не смијe радит ван кулука, Нити сјести, нити хљеба јести, Без сатанске горде заповјести“?

Могу ли српске мајке којима држава прети затвором уколико не убризгају вакцине са генетским материјалом абортиране деце својој деци – „ђецу своју својом звати“ и „слободно мислит и дисати“?

Откуда браћо оволика невоља, овај немили чемер? Можда зато што „Нису Срби кано што су били, Лошији су него пред Косовом, На зло су се свако измјенили“, Бог им „даде земљу и слободу“, Бог им „даде славу и побједу, И државу већу Душанове, Ал даром се“ Божијим „погордише“, од Њега се „лицем окренуше“?

Није чудо нити је неправда што нам се оваквима какви смо поново отвара Косово, као горки лек, као отрежњујући шамар за буђење из самртног ропца у који смо запали слушајући оца лажи и његове изасланике на земљи.

Окупимо се браћо у име Оног који нас је вазда васкрсавао и даривао нам слободу онда када смо је били достојни.

Нека буде шта бити не може, нека буде борба непрестана!
Живела Србија!


  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽

Др Јована Стојковић
(говор на Сабору у манастиру Рукумија)


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине