Вести:

Friday, November 17, 2017

Српски војници америчке дочекали хлебом и сољу (ВИДЕО)

Friday, November 17, 2017 | КМ новине 0

На аеродрому Батајница, познатом по убиству мале Милице током НАТО агресије 1999., представници српске војске дочекали америчке војнике хлебом и сољу.

Највећа част указана наследницима и ученицима директних убица Срба, а сасвим вероватно међу њима и неки од њих лично.






Пре око годину дана када је Вучић дочекао прво генералног секретара НАТО пакта а затим и Џозефа Бајдена хлебом и сољу, у јавности се чуло питање има ли још нeкога ко нас је убијао а да га нисмо дочекали хлебом сољу? 

Авиони су те 1999. године летели исувише високо да би смо могли да видимо лица пилота, полетали су са бродова и аеродрома које нисмо могли да видимо, летели по мраку током спасилачких мисија својих пилота и ни њих нисмо видели... Али, изгледа да има некога ко те пилоте познаје, ко познаје сваког понаособ ко је учествовао у злочиначкој НАТО агресији и тај ће их, как осе чини, редом довести у Србију на погачу и со.


Када смо дозволили да власт и разни криминалци на власти опљачкају и издају све што су могли, остало нам је да се поносимо прошлошћу, обичајима, вером и кулуром. Али како нисмо реаговали на издају онда, очигледно нећемо ни сада па ће и оно што смо добили на чување, сваки обичај и карактеристику Срба, овај режим успети да обешчасти и запрља.

Када видите да у томе учествује и војска, онда не остаје пуно наде да постоји институција која ће то моћи да промени... Све је на нама, на појединцу, на ономе ко не жели и неће да гледа како овај народ тоне у срамоту. па, као у време турско, ко шта може нека чини да се спасе оно мало части овог народа што је остало.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине